pierla parašė:
Labas, nelabai mam geras bkt pakilimas, gal si cikla nebuvo pilnavertes ov, as jau linkusi nurasyt cikla.. 🥲
Dar nenurašykite, gal cia pakrito taip del ko ;)
pierla parašė:
Labas, nelabai mam geras bkt pakilimas, gal si cikla nebuvo pilnavertes ov, as jau linkusi nurasyt cikla.. 🥲
Dar nenurašykite, gal cia pakrito taip del ko ;)
pierla parašė:
As irgi nenurasyciau, man 4 dpo stipriai nukrito, beveik iki linijos, o po to vel kilo, tai stebekite tolimesne tendencija
Sandraaa parašė:
As irgi nenurasyciau, man 4 dpo stipriai nukrito, beveik iki linijos, o po to vel kilo, tai stebekite tolimesne tendencija
Labas rytas ar testavotes siandien, paryskejo vaiduokliukas?🤗
Svajokle321 parašė:
Labas rytas ar testavotes siandien, paryskejo vaiduokliukas?🤗
O kaip jusu testukas?
pierla parašė:
As del to, kad deramai taip ir nepakilo ir kiausinis duotas labai mazai tiketina ov![]()
Man praeitą ciklą tik 5dpo gerokai pakilo, tada davė pilną kiaušinį, iki tol gal toks kaip pas jus buvo, vėlai pakilo pakankamai
Sandraaa parašė:
Deja deja, bet mane vakarykstis testas bus apgaves, siandien gyvai vos iziurimas vaiduokliukas, 10 dpo, nuojauta jau kuzda kad keliausiu i kitus metus 🤔
Na tikrai matosi šešėlis, bet beveik pas visas, kas livsane nuotrauką įkelia, matosi, jau aš juos prie nepatikimų priskirčiau
pierla parašė:
As del to, kad deramai taip ir nepakilo ir kiausinis duotas labai mazai tiketina ov![]()
Man irgi nedave pilno kiaušinio, as tai nelabai i tai ir žiūriu.
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai