global parašė:
![]()
Nusprendziau parodyt savo pilvuka!
![]()
![]()
Kazkaip kyla kvailos mintys gal jis per didelis gal per mazas?
![]()
![]()
abai grazus pilveis, as stambesne tai pas mane atrodo kad dar nesimato nors mylimasis sako kad jau matosi
global parašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abai grazus pilveis, as stambesne tai pas mane atrodo kad dar nesimato nors mylimasis sako kad jau matosi
merginos, turiu beda pradejo berti veida, ir manau nuo to kad valgau citrusinius vaisius...
as be ju gyvent negaliu man ta rugstele taip traukia, taciau esu girdejusi kad per didelis kiekis citrusiniu vaisiu nera gerai... gal jus turite kokios patirties ar ziniu apie tai ? kaip man susidorot su tuo potraukiu i rugstuma?
@@@@ parašė:
Nemanau kad didelis skirtumas yra tarp silkės iš parduotuvės ir silkės iš turgaus, visur kažkiek to brudo yra, nuo to nepabėgsim... O vaikeliui pakenktų manau jei va kiekviena diena kokius tik čipsus valgytum ir pan, o kad silkės iš parduotuvės pavalgysi, nemanau kad pakenksi tiesiogei, mano draugė viską valgė nėštumo metu ir čipsus ir visokį maistą iš parduotuvės, nesuko sau galvos ko galima ko ne, ir mergytė gimė sveikutėlė, graži, neserga, neberia ir pan, todėl kad ji augo NE kaip inkubatoriuje, todėl lengviau prie visko prisitaiko....![]()
Pries kelis metus ziurejau laida (neprisimenu jos pavadinimo). Mama aiskinosi, kodel jos dukra gime su psichine ir fizine negalia. Paaiskejo, jog delto, kad ji nestumo metu valge parduotuvine silke, o ji yra mirkoma skystyje, kuris istirpdo zuvies kaulus. Musu maziukams reike tikrai negauk, kad ir ju kaulai istirptu. Nezinau, gal cia buvo tik sutapimas. Bet as asmeniskai geriau pirkciau sveika silke ir ja pati issiskrosciau.
oplia parašė:
Pries kelis metus ziurejau laida (neprisimenu jos pavadinimo). Mama aiskinosi, kodel jos dukra gime su psichine ir fizine negalia. Paaiskejo, jog delto, kad ji nestumo metu valge parduotuvine silke, o ji yra mirkoma skystyje, kuris istirpdo zuvies kaulus. Musu maziukams reike tikrai negauk, kad ir ju kaulai istirptu. Nezinau, gal cia buvo tik sutapimas. Bet as asmeniskai geriau pirkciau sveika silke ir ja pati issiskrosciau.
Kaulus ištirpina paprastas naminis rasalas su actu ir kitais natūraliais priedais, tai ir gi blogai?
Be to ta "sveika" silkė ir yra mirkoma, juk kaulų kaip ir nėra, skirtumas tik toks kad reikia pačiam išsivalyti ir susipjaustyti...
dziule parašė:
merginos, turiu beda pradejo berti veida, ir manau nuo to kad valgau citrusinius vaisius...
as be ju gyvent negaliu man ta rugstele taip traukia, taciau esu girdejusi kad per didelis kiekis citrusiniu vaisiu nera gerai... gal jus turite kokios patirties ar ziniu apie tai ? kaip man susidorot su tuo potraukiu i rugstuma?![]()
apie berima palietet tema
mane kaip paaugle bere visa si laika, dabar rodos, tfu tfu tfu slugsta..hormonai
Agneta26 parašė:
apie berima palietet temamane kaip paaugle bere visa si laika, dabar rodos, tfu tfu tfu slugsta..hormonai
![]()
sveikos, man spuogai taip pat neduoda ramybes, dirbu su klientais, tai net nepatogu kartais buna
ir prisiklausiau kad visa nestuma gali taip berti, kad jei oda spoguota bus berniukas ir pan
gal zinote kaip naturaliais budais bent apmazinti juos, nes jau ir veido sveitiklis nebepadeda...?
global parašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
labai grazu
manau cia kiekvienom skirtingai jis matosi, daug kas priklauso nuo figuros, mano irgi turetu panasus buti, nes esu smulkaus sudejimo ir jau dabar kauliuku nebesimato, i kai kurias kelnes sunkiai beilendu
rozzia parašė:
sveikos, man spuogai taip pat neduoda ramybes, dirbu su klientais, tai net nepatogu kartais bunair prisiklausiau kad visa nestuma gali taip berti, kad jei oda spoguota bus berniukas ir pan
gal zinote kaip naturaliais budais bent apmazinti juos, nes jau ir veido sveitiklis nebepadeda...?
na man kaip tik sake kad jei veida spuogais beria tai bus mergaite
oplia parašė:
na tai silke dbr bijosiu valgyt
o kaip visi kiti marinuoti dalykai? as tik ka kopustu dideli inda sukapojau, galvojau vel pirkt
jovitele8629 parašė:
na man kaip tik sake kad jei veida spuogais beria tai bus mergaite
na bet pas mane ne toks berimas pulingas kaip paauglystes spuogai o toks tarytm nuo kazko nuo maisto ar nuo vandens smulkus balti spuogeliai ... :/
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai