Pupsikiuke parašė:
na taip gruodio pradzioj arba dar lapkricio paskutinem dienom kada jau pasibels laukan jau tada, o kas geriausia tai mano pirmasis gruodzio 9 gimes tai bus lygiai 4 metai skirtumas, dovana gimtadieniui![]()
man gruodzio 3d numato
Pupsikiuke parašė:
na taip gruodio pradzioj arba dar lapkricio paskutinem dienom kada jau pasibels laukan jau tada, o kas geriausia tai mano pirmasis gruodzio 9 gimes tai bus lygiai 4 metai skirtumas, dovana gimtadieniui![]()
man gruodzio 3d numato
global parašė:
![]()
Nusprendziau parodyt savo pilvuka!
![]()
![]()
Kazkaip kyla kvailos mintys gal jis per didelis gal per mazas?
![]()
![]()
labas, manau normalus tavo pilvukas, visai nera didelis, pas mane gal truputi mazesnis
jolantuciux parašė:
As tai dar net nezinau, tiesiog dvejoju,ar ta tyrima reikia darytis....Vis nenusprendziu, atrodo pirmas nestumas man 25 m, atrodo giminej nera jokiu apsigimimu, nei mano, nei vyros seimoj, tai net nezinau, ka daryti...
As taip pat dvejojau, situacija panasi kaip ir tavo, giminej nera nieko buve, gimdysiu pirma karta 28 metu. Taciau man paciai labai buvo idomu ir siaip daug kas patare darytis, manau geriau zinoti tuomet kol dar laikas priimti atsakingus sprendimus. O gyvenime visko pasitaiko...
Nors nepriklausau jokiai rizikos grupei, galiu pasakyti rezultatai nera patys geriausi, kad jau butu visiskai ramu, manau reikes pakartotinai darytis PRISCA 2. Dar ziuresiu ka gydytoja pasakis.
Rytte parašė:
as nesidsariau, man tas tyrimas rizikingas pasirode, be to pasitikiu dievu, kad viskas bus ok![]()
Nematau jokios rizikos - bent jau PRISCA tyrimui reikia kraujo is venos ;)
As taip pat esu optimiste ir tikiuosi, kad viskas bus gerai, bent megstu ir pasitikrinti
global parašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nai nai nai, koks tavo pilvelis jau grazus
jovitele8629 parašė:
man gruodzio 3d numato![]()
Musu laikrodeliai tiksi vienodai
global parašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Labai garzus pilvelis
nors man dar tik 9savaites ir turiu antsvorio,kai tik suzinojau kad laukiuosi rodos isprogo ta mano pilvas
mama mano net stebejosi,sako gal tu ne 2men nescia
bet buvau tyrimuose vakar ir pasiskundziau siokiais tokiais pilvo skausmai ir siek tiek niezti,tai nusiunte apziureti ir macia savo leliuuuuuuuuuuka
koks mazytis,net daktara prajuokinau
sako o ko tu nori?
bet jausmas nerealus,db labai laukiu kada vel pamatysiu per tikraji skana ir gausiu nuotraukyte
o del to pilvelio,tai man siek tiek neramu
jei jau db toks pupsikas,tai koks bus po keliu men,nes man rugpjucio 11d mano vestuves
ejurgita parašė:
Musu laikrodeliai tiksi vienodai![]()
taip taip
pranesim viena kitai kai pagimdysim
juoduke_03 parašė:
kaip supratau, gyvenate uk, ir gimdysi cia? kurioj ligoninej lankotes? kaip gydytoju prieziura?
Gyvenu Pietu Velse,Newporte. Tai toje ligonineje ir gimdysiu. Siaip visa prieziura man labai patinka, nes mandagumo su lietuviskais daktarais ne nepalyginsi
ejurgita parašė:
Siaip PRISCA 1 daro iki 13sav + 6dienos, o nuo 14savaites daromas PRISCA 2 - siaip antras tyrimas ir platesnis kiek teko girdeti...O siaip domejausi del to, kad jau pirmaji tyrima pasidariau (tiek kad dabar tris savaites reikia laukti konsultacijos siuo klausimu), tai norejau padiskutuoti su jumis, bet ziuriu, kad kol kas as cia vienintele pasidariusi.
man 26, vyrui 27. jokiu apsigimimu nera buve seimoje, taciau man buvo nesivystantis, po to- daline pusline isvisa, t.y. priesviezine stadija realiai, visai tai atsitinka, kai realiai negalvoji, kad tau gali nutikti, todel ir noriu darytis..as tikrai nebusiu rami, jei nezinosiu. Vyras sako:ka tu pakeisi? o gal ir pakeisiu. Cia atsakingas zingsnis...
As kiek girdejusi, dazniausiai daro ta pirmaji, ir jeigu jis kazka parodo(nukrypimus GALIMUS), tada pataria darytis ta antraji, jeigu viskas normoje tada nereikia darytis..?taip?
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai