Dovile__ parašė:
maniskiai tai ne viens neime, buvo tam per mazi. pirmiausia per zonda valge paskui mokinomes per buteliuka
vajej.. idomu kaip man bus. Tikiuosi antram lialiukui viskas gerai, nes gine nemate gemaliuko. Pergyvnu labai
Dovile__ parašė:
maniskiai tai ne viens neime, buvo tam per mazi. pirmiausia per zonda valge paskui mokinomes per buteliuka
vajej.. idomu kaip man bus. Tikiuosi antram lialiukui viskas gerai, nes gine nemate gemaliuko. Pergyvnu labai
Dovile__ parašė:
nakti tai nenakti pienuka geria. o diena 3k gauna iv. kosiu
nakciai duok kosyte ilgiau miegos ir vaikam sociau
Vik Tori Ja parašė:
kad ir bus vienas , istikro koks skirtumas
su vienu dar ir lengviau
Juste11 parašė:
nakciai duok kosyte ilgiau miegos ir vaikam sociau![]()
tai vakare gauna kosyte o kai migdosi pienuka, nenoriu apkarut as ju skarnduku su kosytem nakciai
Dovile__ parašė:
kad ir bus vienas , istikro koks skirtumassu vienu dar ir lengviau
![]()
kad lengviau tai taip, bet jau susitaikiau su ta mintimi kad va du
laukiu spalio 15 dienos kai ir vel pamatysiu :))
Vik Tori Ja parašė:
kad lengviau tai taip, bet jau susitaikiau su ta mintimi kad va dulaukiu spalio 15 dienos kai ir vel pamatysiu :))
as tai netikejua kai man pasake kad du, pamate 5sav paskui liepe 7 sav ateit, nes daznai sunyksta vienas gemaliukas ir nuo 7 sav jau tikrai matosi du ar visgi vienas
Dovile__ parašė:
as tai netikejua kai man pasake kad du, pamate 5sav paskui liepe 7 sav ateit, nes daznai sunyksta vienas gemaliukas ir nuo 7 sav jau tikrai matosi du ar visgi vien…
tai vat bet mano gine nesake pasirodyt dar karta po dvieju savaiciu kazkodel
Vik Tori Ja parašė:
tai vat bet mano gine nesake pasirodyt dar karta po dvieju savaiciu kazkodel![]()
man iskart pasake pasirodyt po 2sav
Dovile__ parašė:
man iskart pasake pasirodyt po 2sav
na va.. suprasi tuos gydytojus
Sveikos,
vaikai miega, mama be darbo
gal kavos reiktų mamai, košė išvirta - nėra kam valgyt
valandą miega ir be jokių prabudimo ženklų, matyt oras veikia
Vik Tori Ja parašė:
kad lengviau tai taip, bet jau susitaikiau su ta mintimi kad va dulaukiu spalio 15 dienos kai ir vel pamatysiu :))
Jokių kitų minčių ir neįsileisk, pamatysi, viskas bus gerai, bet jau nežinios mėnesio neišlaukčiau
Kaip rudenėlis subūrė visas mamytes į forumą
gražu
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai