Vilte3 parašė:
Man irgi ryt terminas, bet pas mane nieko ipatingo nevyksta,bet kaip sakant gyveni ir nezinai kada![]()
as manau kad kamstis iseidineja tai jau galit laukt manau keliu dienu laikotarpyje turesit
Vilte3 parašė:
Man irgi ryt terminas, bet pas mane nieko ipatingo nevyksta,bet kaip sakant gyveni ir nezinai kada![]()
as manau kad kamstis iseidineja tai jau galit laukt manau keliu dienu laikotarpyje turesit
vamva parašė:
as manau kad kamstis iseidineja tai jau galit laukt manau keliu dienu laikotarpyje turesit![]()
Man net kamštis dar neišėjo va todėl ir manau palaukti dar teks kokia savaite
jurgita88 parašė:
Kokias ir ar su receptu
As UK bet gal nesiskiria vieni "DICLOFLEX" ir paracitamolis nes jie ji geria ciut ne kaip vitamina c. Tai va toki.
greta4321 parašė:
Man net kamštis dar neišėjo va todėl ir manau palaukti dar teks kokia savaite![]()
na nepanikokit jau taip! Man terminas buvo 14d., o kamstis isejo tik uzvakar.
o ryt vaziuoju gultis i ligonine
Simuutėėėė parašė:
Aš tai nenoriu gasdint besilaukiančių su savo istorija :))
Tai as ir parasiau graziaja puse.
Mano brolis dalyvavo netycia gimdyme tai galetu viska papasakot, nes viska mate!
J.Vaida parašė:
Na va... apziura ir vel baigesi ligonineSake vandenuku mazeja. Ryt apziura ir spres ka daryti toliau...gal netycia busiu is nedaugelio, kurios mazyli laiko ran…
Tikėkitės kad rytoj gal išvysit savo stebukliuka
aš ir ryt keliauju į ligonine gal pagaliau apžiūrės mano kaklelį gal kiek atsidares yra būčiau patenkinta nors,kad kiek nors atsidares būtų
gal man tą masaža irgi padarys po kurio kamštis dažniausiai išeina
Dijukas22 parašė:
Sveikos mamytesIskilo klausimukas man
Ar tevelis gautu tevystes atostogas menesio jei nesame susirase(susituoke) ?
Gaus. Tik notariskai reikes patvirtinti tevyste
greta4321 parašė:
Tikėkitės kad rytoj gal išvysit savo stebukliukaaš ir ryt keliauju į ligonine gal pagaliau apžiūrės mano kaklelį gal kiek atsidares yra būčiau patenkinta nors,…
Na kamstis ir man neisejes. Ai, pagyvensim, pamatysim. Svarbu nepanikuoti ;)
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai