J.Vaida parašė:
Na kamstis ir man neisejes. Ai, pagyvensim, pamatysim. Svarbu nepanikuoti ;)
Na tikiuos kai paguldys bent skatint pradės nereiks be reikalo gulėt nes ir namie aš galiu pagulėt
J.Vaida parašė:
Na kamstis ir man neisejes. Ai, pagyvensim, pamatysim. Svarbu nepanikuoti ;)
Na tikiuos kai paguldys bent skatint pradės nereiks be reikalo gulėt nes ir namie aš galiu pagulėt
Jblockquote>greta4321 parašė:
jei viskas gerai, tikrai nemanau kad iskart ims skatinti
nebent kazkas negero yra.o pagulet aisku galit namuose, bet ten jus ir jusu mazasis auksas yra pastoviai stebimi. Cia as taip save visada raminu
greta4321 parašė:
Man net kamštis dar neišėjo va todėl ir manau palaukti dar teks kokia savaite![]()
zinokit daktarai kai ten paknibina kazka, visad sujudina ir tada greit procesas vyksta.tik tiek kad jusu siandien termino diena o ryt jau guldo, man su pirmu leido savaite po termino vaiksciot dar ir tik tada gulde
Dijukas22 parašė:
Sveikos mamytesIskilo klausimukas man
Ar tevelis gautu tevystes atostogas menesio jei nesame susirase(susituoke) ?
labas zinoma gautu
juk vaikelis jo, be jokios abejones tik tures gimimo liudijimo kopija pristatyti,nesvarbu ar jus susituoke ar ne
T.Draugele parašė:
Tai as ir parasiau graziaja puse.![]()
Mano brolis dalyvavo netycia gimdyme tai galetu viska papasakot, nes viska mate!
![]()
![]()
![]()
ar jusu gimdyma mate?
tai jam turbut isvis nekazka
vamva parašė:
zinokit daktarai kai ten paknibina kazka, visad sujudina ir tada greit procesas vyksta.tik tiek kad jusu siandien termino diena o ryt jau guldo, man su pirmu leido …
aš irgi nesuprantu kodėl taip greit paguldyt sumastė po termino tik diena praėjus bus ir jau guldo
a to ir nesuprantu aš
vamva parašė:
as manau kad kamstis iseidineja tai jau galit laukt manau keliu dienu laikohtarpyje turesit![]()
Na tikekimes,mazoji tai ten baliavoja jau toks jausmas,nes duodasi tai oghoho,tikiuosi siandien arba ryt jau lukstensis,nes mamytei liudna jau darosi
romano parašė:
Aciu bandysimturiu ir tu lasiuku tik dar nebandem.
mums padeda colinox, o jei jau stipriai kankinasi tai kisu viburcol zvakute.
saulia parašė:
nzn, as jokios panikos nejauciu. Ryt terminas, bet esu rami, ateis leliukas kada jam laikas bus![]()
Saunuole geras nusiteikimas:))
vamva parašė:
as manau kad kamstis iseidineja tai jau galit laukt manau keliu dienu laikotarpyje turesit![]()
man jau trys dienos kaip kamštis išėjęs ir nieko...
greta4321 parašė:
aš irgi nesuprantu kodėl taip greit paguldyt sumastė po termino tik diena praėjus bus ir jau guldoa to ir nesuprantu aš
tave gi tik pirmai dienai paguldo, o paskui (jei gimdymo eiga prasidėjus) palaikys kol pagimdysi (tai ir paskatins) arba, jei gimdymo eiga neprasidėjus, išleis namo ir paprašys pavaikščiot į dienos stacionarą
BeFree parašė:
man jau trys dienos kaip kamštis išėjęs ir nieko...![]()
Tikiuos taip ir bus,nes be reikalo gulėti nenoriu
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai