jurgita88 parašė:
Sveikinu. O kaip su skausmais tarpvietes naudojat kokias priemones
Israse tabletes, bet negeriu.
jurgita88 parašė:
Sveikinu. O kaip su skausmais tarpvietes naudojat kokias priemones
Israse tabletes, bet negeriu.
greta4321 parašė:
Gal kaip nors pagimdysiu arba ne bet ligoninei gulet nenoriu as ir namie pagulet moku zymiai linksmiau negu tarp 4sienu
Bet kartais ligoninej ramiau. Nes nuolat stebi ir gali bet kada apziuret kai kas nors neramina
greta4321 parašė:
Dabar pagalvoju kitos anksciau termino gimdo o man terminas jau o man nieko :/ baigiu isdurnet o taip nenoriu pernesiot kad sakes.Dar rytoj i ligonine g…
Baik busima mamuke! Tik tavo leliukas zino, kada jam geriausia ateit ne tu pagreitinsi ne tu sustabdysi. As pernesiojau 5 dienukes, bet nuo to nera blogiau. :)) Tu nori, o ten vidui kazkas is taves juokiasi. Laikykis gi ne daug! ;))
T.Draugele parašė:
Baik busima mamuke! Tik tavo leliukas zino, kada jam geriausia ateit ne tu pagreitinsi ne tu sustabdysi. As pernesiojau 5 dienukes, bet nuo to nera blogiau. :)) Tu …
Aš visad panikuot pradedu kai žinau,kad reikės į ligonine gultis
Jau viena kartą gulėjau tai buvo žiauriausios dienos mano gyvenime,bent kad telikai būtų palatose tai sutinku bent ką veikt būtų o dabar guli tarp 4 sienų ir lauki kol kažkas bus
greta4321 parašė:
Aš visad panikuot pradedu kai žinau,kad reikės į ligonine gultisJau viena kartą gulėjau tai buvo žiauriausios dienos mano gyvenime,bent kad telikai būtų palatos…
na, jei iki pirmadienio nepagimdysiu ir tu būsi nepagimdžius, tai susitiksim patologiniam
yra televizorius koridoriuj, nueisi, atsisėsi ir žiūrėk ten tris valandžikes arba vežkis kompiuterį, paprašyk kad vyras vis filmų prirašytų, serialą kokį žiūrėk. Kažkaip sulauksim visos savo stebuklų
greta4321 parašė:
Aš visad panikuot pradedu kai žinau,kad reikės į ligonine gultisJau viena kartą gulėjau tai buvo žiauriausios dienos mano gyvenime,bent kad telikai būtų palatos…
Pasiimk kryziazodziu, zurnalu juk telefona turi zaidimuku pilna. :))
Ateis kas nors aplankyt pakalbesi ir praslinks tas laikas. As gulejau UK ligoninej tai aplink sneka angles lenkes rumunes, papasakot viska angliskai turi bet nieko nera pasirinkimo ir buni nu zinoma as po gimdymo gulejau tai man tik mano mazute rupejo, bet vistiek. :)) Cia tik del tavo geroves. ;)
saulia parašė:
nzn, as jokios panikos nejauciu. Ryt terminas, bet esu rami, ateis leliukas kada jam laikas bus![]()
Pradėtumėt jausti jeigu žinotumėt,kad rytoj į ligonine gulatės(o ypač jeigu nemėgstat ligoninių) ir žinotumėt,kad nepradės ten skatinti o tik paguldys nors gali ir namie gulėti
T.Draugele parašė:
Na pasidalinsiu ir as savo gimdymu. :))
14 dienos ryte isejo kamstis 22h prasidejo saremiai, 15dienos puse 3 nakties buvau…
Aš tai savo dar nesidalinsiu :DDdar nepamiršau viso to ką teko patirt
Simuutėėėė parašė:
Aš tai savo dar nesidalinsiu :DDdar nepamiršau viso to ką teko patirt
Lauksim kol nuspresit pasidalinti
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai