Torri parašė:
Nezinau ir namie nesedejom ir nepasigedombet aisku jei ner kur pinigu det galima pirkt, bet tai kaip ir daugelis daiktu susijusiu su vaikais nelabai vertingas d…
Na taip, jūs to daikto neturėjot, bet puikiai žinot
Torri parašė:
Nezinau ir namie nesedejom ir nepasigedombet aisku jei ner kur pinigu det galima pirkt, bet tai kaip ir daugelis daiktu susijusiu su vaikais nelabai vertingas d…
Na taip, jūs to daikto neturėjot, bet puikiai žinot
Pienių laukas parašė:
Na taip, jūs to daikto neturėjot, bet puikiai žinot![]()
Nu kaip galiu nezinot, jei vaika puikiai be jo uzauginau
nereik irodinet kad kazko reikia, kai kitam to visiskai nereik. Tas pats kas man bando irodyt, kad vairuotojo teises labai reikalingos, o as ju nepasigendu, nes puikiai gyvenu ir be ju. Arba bandyciau jum irodyt, kad supyne butinas daiktas vaikui augint, tai nemaza dalis pasakys, kad bevertis daiktas, nes vaikui ji nepatiko. Tai nebandykit irodinet to, kas jum atrodo, nes be aparato vaiko ir neauginot
Torri parašė:
Nu kaip galiu nezinot, jei vaika puikiai be jo uzauginaunereik irodinet kad kazko reikia, kai kitam to visiskai nereik. Tas pats kas man bando irodyt, kad vair…
Kad tau irodyt yra misija
bet del teisiu nusipasakoji.ka daryti vienisom mamytem tysti vaikus viesuoju transportu.
na taip grazias moteris vyrai veza protingos pacios vairuoja
geriau busiu ir protinga ir su avent garu puodu
kiekvienas auginkim kaip ismanom
geros dienos
roberta23 parašė:
Kad tau irodyt yra misijabet del teisiu nusipasakoji.ka daryti vienisom mamytem tysti vaikus viesuoju transportu.
na taip grazias moteris vyrai veza protingo…
As nenusipasakoju, o sakau, kad man ju nereik
kitam ju reik, kiekvienam savi poreikiai
man irodinet nieko nereik, pati zinau kas man reikalinga, o kas ne
aplamai ziuriu daugeliui cia beda su teksto suvokimu arba skaitymu, nes visur rasiau, kad MAN tai bevertis daiktas. Niekur nerasiau, kad kiti ir jo turi nepirkt. Pries komentuojant reiktu idemiau skaityt
roberta23 parašė:
Kad tau irodyt yra misijabet del teisiu nusipasakoji.ka daryti vienisom mamytem tysti vaikus viesuoju transportu.
na taip grazias moteris vyrai veza protingo…
Pritariu
aniutkaa parašė:
Nesipykit mamytes, gyvenkim draugiskai :*
As nesipykstu
klause nuomones as rasiau, o kitos bando irodyt, tai ko irodinet visai nereikia
Aj Torri nekreipk demesio. Jos dar tik pirmus vaikelius augina. Su antrais kitaip kalbes
man antra auginant visai kitaip viskas atrodo
gerai kad pirma auginant vyras pristabde nes irhi buciau prisipirkus visokiu nereikalingu dalyku. Uztat dabar ramu ;)
Tiesiog auginkim ramiai savo mazylius ir priimkim vienos kitu nuomones ;)
giedrim parašė:
Aj Torri nekreipk demesio. Jos dar tik pirmus vaikelius augina. Su antrais kitaip kalbesman antra auginant visai kitaip viskas atrodo
gerai kad pirma auginant…
As pritariu bet vienos priima o kitos ne. Bet jei nuomones klausua tai galima jas isklausyt ivairias o savo galva protaujant atsirinkt reikia ar ne. Biesas ima del to kad ne kd pasakytu savo muomone o del to kad vos ne durnas busi jei nenusipirksi
taip irgi negalima nes kur det pinigus kielviena seima sprendzia o ne kazkas turi pasakot kad geriau ta aparata nusipirkt.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai