giedrim parašė:
tikrai taiptodėl ir išsakom kaip AS darau bet tai jokiu budu nereiskia kad ir kitos turi taip daryt. kiekvienas gyvena savo galva ;)
Tai zinoma
giedrim parašė:
tikrai taiptodėl ir išsakom kaip AS darau bet tai jokiu budu nereiskia kad ir kitos turi taip daryt. kiekvienas gyvena savo galva ;)
Tai zinoma
Torri parašė:
Nu kaip galiu nezinot, jei vaika puikiai be jo uzauginaunereik irodinet kad kazko reikia, kai kitam to visiskai nereik. Tas pats kas man bando irodyt, kad vair…
Teises geras daiktas kas ju neturi tikriausiai ar autobusu naudojasi ar draugu geru turi ar salia paslaugu gyvena.... Mano tevai nezinau net kaip beto isgyveno bet kaip as jas isigijau teko visur vezioti juos... Tai nemanau kad nereikalingos tik tesiog ieskam kito varianto kaip beju apseiti taip pat ir su puodu
kas sugeba be jo gyventi o kas tiesiog ne
ferfela parašė:
Teises geras daiktas kas ju neturi tikriausiai ar autobusu naudojasi ar draugu geru turi ar salia paslaugu gyvena.... Mano tevai nezinau net kaip beto isgyveno bet …
auginu 4 vaika be AVENT,net nezinau kaip uzaugo be tokio "auksinio" daikto
natste parašė:
auginu 4 vaika be AVENT,net nezinau kaip uzaugo be tokio "auksinio" daikto![]()
![]()
![]()
![]()
As apie teises
o puodo neturiu
norejau kazkada isigyti bet pinigu neturejau o dabar praejo noras ir bejo galima gyventi
Sonata1127 parašė:
Jeeetus kaip man vistai prisiverst issilaikyt tas teises...? Gyvenu per gatve nuo regitros, bet vis nesugebu prisiverst. Kaip sakoma : Arti baznycia - toli Dievas :…
Reiskes nereikia
arba nera kas paskatintu. Mano buves vaikinas paragino jas isigyti be teisiu duodavo vis pavairuoti, taip ir susigudziau jas isilaikyti
tikrai nesigailiu. Net darba lengviau buvo susirasti..
natste parašė:
auginu 4 vaika be AVENT,net nezinau kaip uzaugo be tokio "auksinio" daikto![]()
![]()
![]()
![]()
Niekas ir nesako, kad "negalima augint be puodo sito"
bet kalba eina apie tai, kad jis patogus. Dar karta pasikartosiu, ir be pampersu galima augint vaikus - mano mociute net 9 juos isaugino
ferfela parašė:
Teises geras daiktas kas ju neturi tikriausiai ar autobusu naudojasi ar draugu geru turi ar salia paslaugu gyvena.... Mano tevai nezinau net kaip beto isgyveno bet …
Pritariu labai
man kadangi apkraut ar prasinet nesinori, tai as be auto kaip be ranku
turi teises, auto esi savarankiskesne- sedi ir vaziuoji, ir kitam paprasius gali padet pavest
man labiau patinka buti pozicijoj kai manes papraso, o ne kai man prasyt reikia
prasyt man sunku
tokia esu. bet visokiu yra, visokiu reikia
ir blogo tame - nieko
Pas mus tai as vairuojanti o vyras-ne! Tai jetus kaip blogai. Atsimenu vyresneliui pakilo auksta temperatura, prasidejo dusulys nes serga astma, tai vezem vakare i ligonine. Pasake kad guldo, o as nepasiemiau daiktu tai teko man vaziuot namo surinkt daiktus, tada ieskot kad kas kartu vaziuotu kad masina parvarytu ir vyra kartu
paskui sanatorijoj buvom tai jam reikejo vaziuot su 3 persedimais. Nu kosmaras kazkoks! Bet jam gerai
ir ka tu jam
hugo parašė:
Niekas ir nesako, kad "negalima augint be puodo sito"bet kalba eina apie tai, kad jis patogus. Dar karta pasikartosiu, ir be pampersu galima augint vaikus - ma…
Nepykit bet taip paraset kad puodas ligus pampersams?? Jeigu augini su pampersais tai ir puodo reike
as nusipirkau maza su rankenele man uzteks laiko jame isvirti viena bulve ar morkyte o jai dgs reiks ka isvirti tai turim ir didesniu puodu
kazkaip keista vaiku neturejo nereikejo puodo jie atsirado reikia puodo...
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai