honiara1 parašė:
Nebijok ir man taip yra buve, kad nunesiau slapima ir buvo blogas, sake galbut iskyru pateko, arba palaikei perilgai... na jo, as buvau ryte padarius ir biski iki n…
Ačiū, kad pakėlėt ūpą visos
honiara1 parašė:
Nebijok ir man taip yra buve, kad nunesiau slapima ir buvo blogas, sake galbut iskyru pateko, arba palaikei perilgai... na jo, as buvau ryte padarius ir biski iki n…
Ačiū, kad pakėlėt ūpą visos
Simuutėėėė parašė:
Šlapimą išrašė pakartot, gali būt, kad išskyrų pakliuvo ir geležį išrašė, tai tikiuosi atsistatys![]()
Sveikos merginos
kas liecia slapimo tyrima tai ir man budavo blogas, nes pakliudavo isskyru tai mano akusere man liepe darant slapima pasidaryti toki vatos tampona
na gal atrodys juokingai,bet tiesiog pries darant slapima i indeli pasiimti vatos gabaleli na toki nemaza, susukti ir isikisti i ta vietele ir tada daryti i indeli. Tada isskyros nepatenka ir tyrimai geri
Dabar visada taip darau
sheylladeep parašė:
Sveikos merginoskas liecia slapimo tyrima tai ir man budavo blogas, nes pakliudavo isskyru tai mano akusere man liepe darant slapima pasidaryti toki vatos tampo…
Jap man šian sesutė tą patį patarė
Simuutėėėė parašė:
Jap man šian sesutė tą patį patarė![]()
Ryte pries darant tyrima apsipraust, indelio neliest prie odos ir imti "vidurine" dali. Aisku dar jei vatyte ten bus tai tyrimai bus tikslus tikrai
Simuutėėėė parašė:
Šlapimą išrašė pakartot, gali būt, kad išskyrų pakliuvo ir geležį išrašė, tai tikiuosi atsistatys![]()
Tai kol nepakartosi tyrimu tai ir nepergyvenk
nes ne tau vienai pasitaiko kad is pradziu buna blogai o pakartotini geri.
nerigute123 parašė:
Tai kol nepakartosi tyrimu tai ir nepergyvenknes ne tau vienai pasitaiko kad is pradziu buna blogai o pakartotini geri.
Tik va kai visą laiką nuo pat pradžių buvo geri tyrimai tai lengvą šoką gavau:)))
Simuutėėėė parašė:
Tik va kai visą laiką nuo pat pradžių buvo geri tyrimai tai lengvą šoką gavau:)))
Man irgi taip buvo tada sunerimau bet kai sake reiks pakartot tai pagalvojau neverta jaudintis kol nepakartojau ir nezinau pakartotino tyrimo rezultatu
tiesiog stengiuos nesijaudint anksciau laiko.
Sarune2 parašė:
O ka tame slapime gali blogo rasti? Ka jie tiria? Nes man cia no kas menesi tiria ir visada geras, bet o tai nepaaiskina ka ten istiria :-/
Tiksliai irgi nepasakysiu bet ziuri ar baltymo nera man rado liaukocitu siek tiek ir gliukozes pakartojau ir gerai bes kartais ir nuo maisto buna.
Torri parašė:
Sunku ka pasakot, nes visom skirtingai buna. Vienodo gimdymo nebuna.
Pritariu.Nors jau laukiuosi trečio mažylio, bet vistiek bijau,kad nesuprasiu, kad JAU.O gimdžiau abi labai greitai:pirmąją per 3val ir 15 min., o antrąją per 2 val ir 10min. Beje, kol buvau negimdžiusi, tai pirmą mėnesinių dieną,net alpdavau nuo skausmo be vaistų, o gimdžiau tikrai daug lengviau, tik, kad abu kartus pernešiojau ir teko skatinti
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai