vaivuteee parašė:
mane svere tik tada kai ejau registruotis ir sio. idomiai,as ir namie pasisveriu karts nuo karto
gal ant ko pataikysi, be pazystamos kai kurios nesiskundzia, a…
19 saw,ir dar tik karta buvai???? as jau du skanus turejau:P)
vaivuteee parašė:
mane svere tik tada kai ejau registruotis ir sio. idomiai,as ir namie pasisveriu karts nuo karto
gal ant ko pataikysi, be pazystamos kai kurios nesiskundzia, a…
19 saw,ir dar tik karta buvai???? as jau du skanus turejau:P)
rlukauskiene1101 parašė:
na nemanyciau.as pries pirma nesveriau nei 50kg o augo labai sparciai priaugau 30kg,o kai pastojau su dukra sveriau gal apie 60 nepilnai ir vistiek beveik tik pat a…
tai vis tiek priaugam visos to svorio,kiek paciam organizmui matyt reikia.Vis tiek turbut tai priklauso ir nuo mitybos iprociu ir gal net nuo paciu genu.Va pvz mano mama kai manes laukesi ji per visa nestumo priaugo berots 6 kg max.nors kmi normalus ir as gimiau tikrai ne coliuke
blizgutisss591 parašė:
sveikos mamytes stai ir as savo pilvuka pasirodau![]()
grazus pilvukas
rlukauskiene1101 parašė:
grazus pilvukas![]()
Aciukas ;)
blizgutisss591 parašė:
Mamukai klausyk jus dar galit normaliai sedeti ar jau kazkaip prisitaikyti turit prie vaiko padeties ?as tai jau turiu prisitaikyti neina normaliai atsisesti …
oi man tai pradejo reguliuot lelyte kaip man sedet nuo tada kai pradejo judet stipriau,tik daugiau susilenkiu tuoj spiria,kompa jei atremiu rasydama ir duoda zinot kad jai nepatogu,juokiames kad dar negimus o jau vadovauja
rlukauskiene1101 parašė:
oi man tai pradejo reguliuot lelyte kaip man sedet nuo tada kai pradejo judet stipriau,tik daugiau susilenkiu tuoj spiria,kompa jei atremiu rasydama ir duoda zinot …
tai va va as ir pastebejau kad man sedeti nebeiseina taip kaip as noreciau
sedziu tai tuoj ziurek sone duria arba pilvo apacia maudzia
o ir susilenkus tiesiog pajauciu dukryte visa
tada pabaksnoja man kad issitiesciau nes jai nepatogu
blizgutisss591 parašė:
tai va va as ir pastebejau kad man sedeti nebeiseina taip kaip as noreciau![]()
![]()
tai ir sakau dar nieko nebaige o jau vadovauja
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai