kojinyte26 parašė:
19 saw,ir dar tik karta buvai???? as jau du skanus turejau:P)
tai tik karta, skanas kita savaite o pas midvaife gruodzio 19 ir bus antras kartas, kazkaip man cia nesuprantamai vyksta ju sistema
kojinyte26 parašė:
19 saw,ir dar tik karta buvai???? as jau du skanus turejau:P)
tai tik karta, skanas kita savaite o pas midvaife gruodzio 19 ir bus antras kartas, kazkaip man cia nesuprantamai vyksta ju sistema
Labas mamytes
visa savaitgali nebuvau, tai tiek daug cia priplepejot
del svoriu, tai as irgi nesu is kuduju, netgi sakyciau apvalute visada, tai priaugau kolkas 3kg, labai dziaugiusi, kad nedaugiau
kolkas negalvoju apie svori, bet kai galesiu po gimdymo butinai eisiu sportuot
nes man svoris visada sunkiai krenta
o del skenu, tai turejau 3 kartus, bet viena is tu 3 dare extra, tai tik pati gydytoja paziurejo ar viskas gerai, nes galvojo, kad kazkas ne taip kai maige pilva. idomu kiek dar skenu bus?
labukas jauciuosi ka tik suvalgiusi 4 sumustinius su varske :)
kaip tu jaustumeis?
jetus kaip pradejo spardytis mano mazyle ... vakar tik vyras is darbo gryzo ir prasidejo sokiai pokiai
vyras pirma karta pajuto spyrius nes vis neduodavau, norejau kad buciau visiskai tikra, kad ten judesiukai, tai kaip tik vakar toki nebloga uzgaude jau patenkintas buvo
kaip tu??
juoduke. parašė:
labukas jauciuosi ka tik suvalgiusi 4 sumustinius su varske :)![]()
kaip tu jaustumeis?
jetus kaip pradejo spardytis mano mazyle ... vakar tik vyras is darbo gr…
na as irgi pusryciams minimum suvalgau tris sumustinukus
tai dukryte speju gims didoka nuo sitiek maisto kiek suvalgau per visa diena tai sakes sakes
o as irgi jau vis stipresnius ir stipresnius judesius jauciu jausmas neralus
blizgutisss591 parašė:
na as irgi pusryciams minimum suvalgau tris sumustinukus![]()
tai dukryte speju gims didoka nuo sitiek maisto kiek suvalgau per visa diena tai s…
aha as irgi
va siandien visa ryta ji puksi pilvelyje
dar tiek ilgai nebuvau jautus kad nenurimtu seip tik vakarais jausdavau bet va dabar kuo toliau tuo stipresni ir dznesni
juoduke. parašė:
aha as irgiva siandien visa ryta ji puksi pilvelyje
dar tiek ilgai nebuvau jautus kad nenurimtu seip tik vakarais jausdavau bet va dabar kuo toliau tuo stipr…
aha ir pas mane taip o jau patenkinta jauciuosi kai ji ten duodasi tai sakes
Mano vaikutis sako kas cia pas tave taip juda viduje sakau sese tai vaikas sako awww
tik aisku jis sako gal mes ja istraukim as noriu su ja pazaisti
taip prajuokina kartais
blizgutisss591 parašė:
aha ir pas mane taip o jau patenkinta jauciuosi kai ji ten duodasi tai sakes![]()
Mano vaikutis sako kas cia pas tave taip juda viduje sakau sese tai vaikas sako aw…
haha geras
bet smagu ane
ar vardus galvojai jau?
juoduke. parašė:
haha gerasbet smagu ane
ar vardus galvojai jau?
aha galvojiu bet su tais vardais tai man tragedija kazkokia atrodo issirenku viena varda grazu nerealu kita diena jau nebegrazus nebesuprantu ka daryti
o tu ar galvojai jau kokius vardukus?
blizgutisss591 parašė:
na as irgi pusryciams minimum suvalgau tris sumustinukus![]()
tai dukryte speju gims didoka nuo sitiek maisto kiek suvalgau per visa diena tai s…
as tai kai pavalgau tai lelyte pradeda treniruotes kazkokias,duoda be perstojo su pasikraipymais
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai