2014.04.05 13:59 (prieš 12 m.)
Sveikos mamytes. Kalbejot apie svorio priaugima. Tai as jau priaugau 11 kg. Pergyvenu, nes pries pora metu sveriau 106,5 kg, per tuos pora metu sunkiai, bet numeciau 32 kg. Jau sveriau 74 kg. Dabar vel svoris staigiai auga ir keturiolikta nestumo savaite jau sveriu 85 kg.
Dar vienas dalykas, kad vis pykinimas nepraeina, bet pykina ne rytais, o pastoviai vakarais.
Antredieni pagulde i ligonine mane. Vakar isleido patenkinamos bukles. Buvau vel pradejus kraujuot (jau kraujavau sesta nestumo savaite, bet ana karta su gresianciu persileidimu isvyjo mane namo ir tik liepe gerti folio rugsti). Si karta pakraujavau viena diena, bet vistiek pagulde, atseit pasake, kad paguleciau, pailseciau, nes namie taip nepaguliu kaip ligononeje. Padare ligonineje kraujo is slapimo tyrimus, taip pat echo. Pasake, kad pas mane zemai placenta, del to pakraujuoju, pamaudzia arba duria pilvo apacia. Ar yra kam buvusi ar gal yra zemai placenta? Ar tai susitvarkys ir kada susitvarkys? Jau norisi ramaus nestumo, vis jaudinuosi. Daktarai isvis pasake tik gulet ir net i tulika eiti tik kai labai reikia. Nu bet nestumas juk tai turetu buti malonumas o ne kazkoks invalidumas....:((((( Jau norejau klaust kokia galimybe, kad isvis pagimdysiu sita vaikiuka, bet neklausiau....
Tiesa, ligononeje padare man 3D echo. Prasiau nuotraukytes ale nedave. Patariu visoms pasidaryti toki echo. Labai gerai matosi vaikelis ir miela sirdziai. Mano leliukas net lyg prisidenge veiduka lyg susigesdamas, kad i ji ziurime.