Diidi parašė:
Manau bet kokios kraujingos isskyros gali buti blogas zenklas.
Siandien tik pargryzau is ligonines.
Diidi, laikykites!
Ar sake kokio ligio kaklelis? Ta prasme iki kiek sutrumpėjo?
Diidi parašė:
Manau bet kokios kraujingos isskyros gali buti blogas zenklas.
Siandien tik pargryzau is ligonines.
Diidi, laikykites!
Ar sake kokio ligio kaklelis? Ta prasme iki kiek sutrumpėjo?
Man jau antra para kaip gana daznai apsitraukineja gimda... neskauda, tik jauciu kad ji kaip balionas prisipucia, pabuna kelias sekundes ir atsileidzia... ramiai gulint vakare ar ryte per valanda koki 10kartu taip galeciau suskaiciuot.... kaip ir neramu, bet vaikelis aktyvus, man neskauda, o pas gydytoja tik treciadieni...
taputapu parašė:
Man jau antra para kaip gana daznai apsitraukineja gimda... neskauda, tik jauciu kad ji kaip balionas prisipucia, pabuna kelias sekundes ir atsileidzia... ramiai gu…
Man tai ne gimda bet virs bambos nieko nesuprantu kas darosi
eratte parašė:
O gal kuri zinot nuo kada jau reikia taip rimtai pradeti stebeti judesiukus? Kartais issigastu kad atrodo jau daug laiko nieko pilvely nevyskta, bet paguliu ramiau …
Seip nuo 32 savaites bet as sakiau nuo 30 pradesiu
taputapu parašė:
Man jau antra para kaip gana daznai apsitraukineja gimda... neskauda, tik jauciu kad ji kaip balionas prisipucia, pabuna kelias sekundes ir atsileidzia... ramiai gu…
Niu idomu kokie tie jusu apsitraukimai, jeigu lb daznes ir pati nujausit, kad nelb normalu tai nuvaziuokit geriau anksciau kad apziuretu. As kai ir su pirmu sita problema turejus esu ir gulimam rezime praleidau kelias savaites, tai iskart supratau sikart kas cia daros..
Shypsius parašė:
Mamos, turiu didziule sloga. Galvos skausmas irgi labai didelis (matyt nuo slogos) ar labai butu blgai, jei profilaktiskai sugerciau tablete paracetamolio, kad nes…
Man daktaras del migrenos leido iki 5tableciu per diena paracetamoli gert, taip kad viena tablete tikrai nieko blogo nepadarys
sveikit ;)
Shypsius parašė:
Mamos, turiu didziule sloga. Galvos skausmas irgi labai didelis (matyt nuo slogos) ar labai butu blgai, jei profilaktiskai sugerciau tablete paracetamolio, kad nes…
Tikrai nieko neatsitiks nuo paracetamolio ir pati esu gėrusi jį ir nuo galvos ir temperatūros.
Jį galima nėštumo metu vartoti, svarbu kad geriau jaustumėtės. Sėkmės sveikstant!!
evute parašė:
Niu idomu kokie tie jusu apsitraukimai, jeigu lb daznes ir pati nujausit, kad nelb normalu tai nuvaziuokit geriau anksciau kad apziuretu. As kai ir su pirmu sita pr…
As esu gulejus 2 kartus ligoninej del padidejusio gimdos tonuso... tada jauciau, kad negerai, skausmas versdavo net pasilenkusiai stovet ar vaiksciot, net gulint taip greit nepraeidavo...o cia visai kitoks jausmas, nejauciu skausmo, tik kazkaip keistai daznai tas balioniukas issipucia ir atsileidzia
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai