Korke parašė:
Siandien parode testas ir jau 8 savaiteles?![]()
Taip, siandien testa pasidariau, o anksciau nerode, kad ir kaip keista
mano ciklas 44d, gan ilgas, nes pas mane policistines kiausides, tad apskritai tas nestumas man sioks toks stebuklas
Korke parašė:
Siandien parode testas ir jau 8 savaiteles?![]()
Taip, siandien testa pasidariau, o anksciau nerode, kad ir kaip keista
mano ciklas 44d, gan ilgas, nes pas mane policistines kiausides, tad apskritai tas nestumas man sioks toks stebuklas
Sharanza parašė:
Taip, siandien testa pasidariau, o anksciau nerode, kad ir kaip keistamano ciklas 44d, gan ilgas, nes pas mane policistines kiausides, tad apskritai tas nestuma…
OHH, tada suprantama!
sveikiname prisijungus prie musu!
dziugu labai!
phonetixe parašė:
Zinau apie kokius vaistus i pilva jus kalbate, as del ju poreikio ir kraujo kresumo tyriausi, nieko nerado. Beje paskutini karta aspirina geriau bet ne jis nepadejo…
Organizmas atmeta vaisiu kaip svetimkuni? Labai paaiskint negaliu nes domejausi pries 3metus kai pati bedu turejau,primirsau jau, bet tokia diagnoze tikrai buna...
Deimanteka parašė:
Ne nebera..
Ne. Pas mane 1 - pas vyra 3 +. Tai šaip pas mane labiausei nepalankiausi kraujo grupe nestumui.
ausra.d parašė:
Sveika, sveikinam! kokius simptomus jauciate?![]()
Jaučiu beveik viską tą patį kaip prieš menesines, pilvo putima ir tempima, pykinimą, maudzia krūtis. Pradėjau įtarti kad jau kai visiškai mečiau rūkyti nes nebeliko noro, pradėjau valgyti agurkus po indėlį kasdien. Pasidarius testą pamačiau ryškias dvi juosteles. Kontrolinė net blankesne už antrąją
simooo parašė:
Jaučiu beveik viską tą patį kaip prieš menesines, pilvo putima ir tempima, pykinimą, maudzia krūtis. Pradėjau įtarti kad jau kai visiškai mečiau rūkyti nes nebeliko…
Nuo kada pykinimas prasidejo?
as tai nieko nejauciu.. Kartais is oro supykina suvalgius ko nors
milvydele parašė:
As irgi jauciau skausma pilve dar nezinojus kad laukiuos. Ir po savaotes testas mane nudziuginoir tas skausmas buvo siek tiek kitoks nei pries menesines
![]()
Sugadinau testuka siryt ir nieko.... lauksiu kitos savaites, ziuresiu kas cia bus
galbut siaip kokia zaraza prilipus
Sveikos nestukes, papasakokit kaip jusu savijauta? Ar as cia viena tokia issekus? Atrodo tokia sveika jauciausi pries planavima, o va kai lyg kazkas uzkibo tai tokia idomi savijauta. Atrodo kad man beveik visada salta, islindo herpesas... Ir nesuprasi ar koks virusas kabinasi ar cia normali busena pradzioje nestumo...?
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai