Bėganti Ugnis parašė:
www.coliccalm.lt
Jie is Amerikos, vaistines neprekiauja.
Aciu, mačiau ta puslapi, bet dvejojau
Bėganti Ugnis parašė:
www.coliccalm.lt
Jie is Amerikos, vaistines neprekiauja.
Aciu, mačiau ta puslapi, bet dvejojau
renaata parašė:
Aciu, mačiau ta puslapi, bet dvejojau![]()
As is cia pirkau per klaipėdos tarpininke
e_migrante parašė:
Sveikos mamytes, mums snd jau trys savaites ir vis dar vaikutis geltonas.Padare kraujus ir nustate, kad tai del MP. Bilirubinas 256, liepe pienuka nusitraukinet…
Man per paskaita yra sake, kad vaika butinai reikia zindyti apnuoginta prie lango, kad gautu kiekviena maitinima sviesos. Galbut jums padetu? ?
VDvar parašė:
Man per paskaita yra sake, kad vaika butinai reikia zindyti apnuoginta prie lango, kad gautu kiekviena maitinima sviesos. Galbut jums padetu? ?
Taip sita ir man sake. Sake gaudyt kiekviena saules spinduliuka ? isrengt ir palaikyt pries sviesa. Bet siai dienai tai jau nebepadeda ?
e_migrante parašė:
Sveikos mamytes, mums snd jau trys savaites ir vis dar vaikutis geltonas.Padare kraujus ir nustate, kad tai del MP. Bilirubinas 256, liepe pienuka nusitraukinet…
Hmmm, pirmakart girdziu, kad piena virint reiktu. Gi tada jis kaip tik netenka savo vertingu medziagu. Ir skaiciau, kad kaip tik daznas zindymas ir mamos pienas padeda naujagimiu geltos atsikratyti.
Gal kitos tiksliau zino... Bet man atrodo ne koks patarimas virinti mamos piena
e_migrante parašė:
Pirma kart girdziu kad virint piena... mes turejom gelta, man vaiku gydytoja sake kuo dazniau maitint kad pradingtu gelta, nes mamos pienas jai padeda greiciau isnykti.. ir mes nieko nevirinom... gal del jusu virinimo vaikas del to ir nepasveiksta...
MeLiNaKia parašė:
Pirma kart girdziu kad virint piena... mes turejom gelta, man vaiku gydytoja sake kuo dazniau maitint kad pradingtu gelta, nes mamos pienas jai padeda greiciau isny…
Visokiu geltu buna ;)
robertacirtautaite parašė:
As gyvenu Vokietijoj ir cia mums daktaras isvis grieztai uzdraude liesti bambyte, jokiu virintu vandenuku nieko... kaip visur skirtingai ?
kai reikėjo pačiai pradėt valyt bambą labai daug skaičiau. kažkur rašė kad vokietijoj leidžia natūraliai nukrist ir nevalo išvis.
aš valiau virintu vandeniu, poto reikia labai labai gerai issausint. bet kai man atsirado kvapas as su cutasept valiau .
spiritas neuždraustas juk . kiekviena sprendziam pagal situacija reiki jo ar ne ? mano merginai nukrito per 5d. o dabar kartais pakraujuoja. gydytoja sakė normalu.
Bėganti Ugnis parašė:
Youtubej yra daug garsu. Uztenka į paiešką "white noise" irasyti. Tikrai fainu, su sirdies plakimu ir tt. Tik kaip juos vaikui įjungti. Nesinori tel det šalia galvo…
todėl mes isigijom my hummy. ? teisingai sakot dėl telefono
brestanti parašė:
Hmmm, pirmakart girdziu, kad piena virint reiktu. Gi tada jis kaip tik netenka savo vertingu medziagu. Ir skaiciau, kad kaip tik daznas zindymas ir mamos pienas pad…
Mano vaikučiui, kai buvo gelta sakė kuo dažniau žindyti ir laikyti vaikiuką prie lango šviesos
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai