Satyte parašė:
O kas su Krikščioniškais buvo negerai? Įdomu kokia nuomonė.. bet gal lygiai taip pat būtų ir tarkim Klinikose.. :}
Ai nu nezinau kaip butu kitur, nes viena gimdyma tik turejau
labai ilgai viskas truko, atvaziavau po 6 val saremiu 4 ryto, tai apziurejo, kad labai mazas atsidarymas, budinti akusere iskart rekomendavo epidura, bet sakiau palauksiu, paskui pasikeite pamaina, tai kitos vos ejo prisiprasyt, pati vyra siunciau ieskot anesteziologes
anesteziologes sesute galvojau nunesiu nuo vaizdo, kokias nesamones snekejo tokiu atsakingu momentu, kai tu turi susikaupt, kai tau duria i stubura
apie svori, apie taturuote ant stuburo, zodziu, pasijauciau kai mesos gabalas aptarinejamas, net po to rezidente atsiprasinejo uz jas, gydytoja papuole labai gera, man ta diena jau butu skatine ar taip ar taip, tai buvau issiklausinejus kas dirbs
bet kai prasidejo normaliai gimdymas 8 vakaro, kaip tik tuo momentu visos nusprende gimdyt, o gydytoja tai viena tokiu laiku
tai visas personalas buvo operacinej, kai man prasidejo stangos, pradejau rekt ne tiek is skausmo, bet kad kas nors ateitu
galvojau prie vyro pagimdysiu, bet atbego rezidente, padejo iskvepuot saremius, kol atbego akusere, apziurejo, leido stumt, gydytoja atbego ant galo, galima sakyt tik susiuvo, na kiek supratau, tai jom buvo labai sunki diena, ir kadangi labai ilgai viskas truko, man daug kas sako, kad turejo skatint, nes vandenis nuleido apie 10 ryto, gan ilgai vaikas buvo be vandenu
zodziu, pats gimdymas ne rizikingas ir vaikas sveikas, bet jei kas butu negerai, tai nezinau
musu draugai buvo labai nepatenkinti profesionalumu, sake antra kart ten negriztu
bet ir klinikose girdejus visokiu istoriju, ir mazylyje, ir 2oj, tai net nezinau ka rinktis
gal noreciau pabandyt klinikose, bet kai buvau echo, maciau, kad remontai vyksta, kazin kaip situacija bus su gimdyklom, palatom ir tt. Reik nueit i paskaiteles pasniukstinet