_Bri_ parašė:
O kokia ten aventi paskiatele bus 11 diena?
Apie žindymą
_Bri_ parašė:
O kokia ten aventi paskiatele bus 11 diena?
Apie žindymą
P - ienė parašė:
Labas rytas, o kokiu numeriu registruotis i avent paskaita? ;)
Į Šilainių polikliniką registruotis nereikia
Tik vėliau ten kažkada i Jogos studija reikia..
floora parašė:
Artimiausia data Šilainių poliklinikoje 02.14 16:15 255kab "Mūsų rūpestis - sveikas mažylis" ginė davė lapelį. Registracija būtina. sveikasmazylis.lt ten dar galite…
Būtinai reiks ir čia nueit
įdomu prisimint bus! O jų tame psl nėra dar info apie vasarį,kaip tu matai. kad vasario 14d.? Uzsiregistravai jau? Pas kokia ginę lankaisi Šilainių poliklinikoje kaip suprantu..?
O Avent paskaitėlėje susitiksim ;)
zivile1993 parašė:
Aš galvoju Mažyly, ten ir pamokėlėse buvau tai man patiko aplinka ir dirbantys žmonės![]()
Aš irgi mažylyje, nes ten ir lankausi nuo pradžių
P - ienė parašė:
O kur planuojate gimdyti? Kokios mintys? Galbut rekomendacijos?
Klinikose kur ir pirma gimdziau
_Bri_ parašė:
Klinikose kur ir pirma gimdziau![]()
O pas ka gimdete? Tiek klinikose tiek mazylyje? Ar taretes is anksto?
P - ienė parašė:
As gimdziau pas Birzieti pas ji ir lankiausi galima sakyt kad buvau susitarus bet gavos kad gimdziau per jo budejima pirma para po atostogu. Tas musu susitarimas tai toks ant klaustuko buvo nes jau antro apsilankymo metu pasake lad visa liepa atostogaus su seima ir jei gimdysiu anksciau nei terminas ar termino diena tai jo nebus. Tai as sakau kad mano mergina labai norejo pas Birzieti gimt nes laukia 5 dienas kol daktaras is atostogu parvaziuos
P - ienė parašė:
Aš gimdysiu pas Sutkų mažylyje, tarėmės iš anksto. Lankomės pas jį, esam labai patenkinti. Tuo labiau norisi gimdyt pas daktarą, kuris prižiūri nėštumą nuo pirmų savaičių.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai