Pamirštuolė parašė:
Žinau, kad jau daug kartu kalbėta bet kaip suprast kad tai paruošiamieji sarėmiai??
Paruosiamieji labai panasus i tikruosius tik nera tokie skausmingi Ir trumpiau trunkantys bei jie buna nereguliarus.
Pamirštuolė parašė:
Žinau, kad jau daug kartu kalbėta bet kaip suprast kad tai paruošiamieji sarėmiai??
Paruosiamieji labai panasus i tikruosius tik nera tokie skausmingi Ir trumpiau trunkantys bei jie buna nereguliarus.
Pamirštuolė parašė:
Youtubei pažiūrėkite viska paaiškina ?
Pamirštuolė parašė:
Kazkaip, manau, kad tikrai suprasit? as galvojau, kad nakti vaziuosiu gimdyt. Kazkaip uzsisedejom su vyru ilgiau. Sedziu ir jauciu, kad kazkaip ne taip, kad tiesiog kieteja pilvas, o su skausmu. Zodziu rakino nugara, sukieteja pilvas ir tada skausmas i pilva. Tases nesukrautos, tai begau vaiko susidejau? bet galvoju nu negali gal taip anksciau, tuo labiau, kad gydytoja dar sake, kad nepasiruosus mazoji dar. Tai galvoju einu praustis ir miegot. Atsiguliau, nepraeina. Galvoju paskaiciuosiu, pasiziurejau valandas ir tiesiog uzmigau? siandien jau kaip niekur nieko. Bet kazkaip nesinori dar gimdyti.
smike. parašė:
Kazkaip, manau, kad tikrai suprasit? as galvojau, kad nakti vaziuosiu gimdyt. Kazkaip uzsisedejom su vyru ilgiau. Sedziu ir jauciu, kad kazkaip ne taip, kad tiesiog…
Aš jau kelinta naktį nemiegu. Viskas atrodo dar biški palauksiu ir jau žadinsiu vyrą, kad ruoštųsi, jau ir reguliariai ir pakankamai skausmingai suima. Ir užmingu paryčiais.
O svarbiausia, gimdymas tai antras, žinau gi kaip būna, o vis tiek...
raimushea parašė:
Aš jau kelinta naktį nemiegu. Viskas atrodo dar biški palauksiu ir jau žadinsiu vyrą, kad ruoštųsi, jau ir reguliariai ir pakankamai skausmingai suima. Ir užmingu p…
O, tai jums jau nebedaug visai liko. As irgi antra karta, bet su pirmu man nieko neskaudejo, pilvas nekietedavo. Tai, kad gimdau supratau, kai kamstis pasisalino. Tai dabar viskas taip nauja? Kai bus paskutine savaite jauciu, kad biski panikos bus?
Nastya parašė:
Manau kad čia visos jau pasiruošusios lėkti į priimamąjį![]()
Aš irgi kai pradeda maudenti labai stebiu ar tuoj negimdysiu
![]()
Tikrai tikrai jau dauguma manau ant lagaminu sedi
taniaaa parašė:
Tikrai tikrai jau dauguma manau ant lagaminu sedi![]()
Aš jau atrodo taip seniai ta tašę susikrovus, kad net nebeatsimenu ka ten įsidėjau :D. Vakar ėjau tikrint
TikraiTaip parašė:
Jungiuos ir as prie jusu. Siandien susikroviau tase. Nors dar tiek darbu susiplanavus, kad gimdyt laiku butu lb gerai? apsikirpau ka tik koju nagus, tai taip savim …
Kojų nagai tai čia tikras žygdarbis dabar mums
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai