vaidosius30 parašė:
Mamytes ar santariskiu klinikoj genetikos centre mokama ar galima paciai tikrintis ar reik gyditijos siuntimo butinai?
Mokama bus be siuntimo
vaidosius30 parašė:
Mamytes ar santariskiu klinikoj genetikos centre mokama ar galima paciai tikrintis ar reik gyditijos siuntimo butinai?
Mokama bus be siuntimo
Aurelelyte parašė:
O kada moterims priaugtas svoris nera jautri tema? ;)
kol laukiuos apie svorį negalvoju... ir su pirmu nėštumu negalvojau, +17 kg kai buvo žinojau, kad kažkiek nukris iš karto, kažkiek palaipsniui... pamenu pabandžiau labiau juokais po gimdymo praėjus 3 mėn padaryt atsilenkimų ir nesigavo nei vienas, taip ir palikau, o kai pirmagimė buvo apie metukų aš pati nustebau savo formom, tiesiog vien nuo lakstymo paskui ją, nuo nešiojimo man ir pilvas gražus pasidarė ir pati tokia tvirta, kad dar kelis mėn iki naujo pastojimo tiek džiaugiaus, sakiau niekada tokios figūros gražios neturėjau, o va be sporto, nuo kasdienybės taip nutiko ;)
aišku ne kiekviena gali būt patenkinta savo kūnu tokiu, koks jis yra, bet bent nėštumo metu siūlau negalvoti apie svorį ir tiesiog maitintis sveikai ;)
vaidosius30 parašė:
Su siuntimu bus nemokamai o neturint siuntimo reiks susimoketi.
AJTam parašė:
kol laukiuos apie svorį negalvoju... ir su pirmu nėštumu negalvojau, +17 kg kai buvo žinojau, kad kažkiek nukris iš karto, kažkiek palaipsniui... pamenu pabandžiau …
Na, ir kiek pati priaugai jei nepaslaptis? Tiesiog noriu palygint, nes sveikai labai nesimaitinu...
Leilla422 parašė:
Na, ir kiek pati priaugai jei nepaslaptis? Tiesiog noriu palygint, nes sveikai labai nesimaitinu...
Buvau pradžioj 62 kg, prieš pusę mėn buvau pas ginę didžiojo skano ir tuo pačiu pasvėrė, buvo +4, dabar nežinau nes kiekvienos svarstyklės skirtingos, laikaus gydytojos svarstyklių duomenų. Praeitu nėštumu tuo pat metu buvo +6
taliama parašė:
Merginos jei man gimdymo terminas kovo 23d. Tai kokius menesius ims skaiciuojant vaiko prieziuros atosotogas?Pagal skaiciuokle meginau ziuretis ir pasimeciau
Vaiki prieziuros atostogas skaiciuos nuo tada, kai baigsis jums gimdymo atostogos. Jei imsite, kaip priklauso, tai skaiciuos vpa nuo geguzes 23 (pagal termino data)
Aurelelyte parašė:
Vaiki prieziuros atostogas skaiciuos nuo tada, kai baigsis jums gimdymo atostogos. Jei imsite, kaip priklauso, tai skaiciuos vpa nuo geguzes 23 (pagal termino data)
Is kokiu menesiuku ims ta virdurki?
Inax parašė:
Sveiki, gal kam jau ne pirmas nestumas zino ar normalu tokie skausmai pilvo apacioje kaip per menesines buna, arba kaip skausmingos dujos? Ne visada skauda bet uzei…
Taigi raisciai tempiasi... Jei nera kraujavimo, tamsiu isskyru - nera ko begti... Nebent ilgai testusi ir atsigulus pagulejus nepraeina...
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai