Joyjoy parašė:
As naudoju: Neal's Yard Remedies Organic Mother's Bath Oil
Labai skaniai man kvepia![]()
Kur šiuos produktus perkate?
Joyjoy parašė:
As naudoju: Neal's Yard Remedies Organic Mother's Bath Oil
Labai skaniai man kvepia![]()
lingutija parašė:
Oi, sorry, LT ju gal ir nenusipirksit
As gyvenu UK, tai pirkau is John Lewis parduotuves.
Joyjoy parašė:
Oi, sorry, LT ju gal ir nenusipirksitAs gyvenu UK, tai pirkau is John Lewis parduotuves.
Nieko tokio, tik sudominot
Lt nėr
Sveikos, norėjau pasiteirauti ar esat asmeniškai susidūrusios su šlapimo takų infekcijom ir panašiais dalykais? Kaip gydėt? 🙂 Ar nebuvo komplikacijų? Klausiu nes pati susidūriau ir baigiau antibiotikų kursą, bet man regis atsinaujino ir bijau jog nepersimestu ant inkstų... 😟☹️😔
rimvile19 parašė:
Sveikos, norėjau pasiteirauti ar esat asmeniškai susidūrusios su šlapimo takų infekcijom ir panašiais dalykais? Kaip gydėt? 🙂 Ar nebuvo komplikacijų? Klausiu nes p…
Pirmas vaistas bent jau man spanguoliu sultys;) man ir gine sake kuo daugiau gert ju. Ir taip profilaktiskai geriu;)
rimvile19 parašė:
Sveikos, norėjau pasiteirauti ar esat asmeniškai susidūrusios su šlapimo takų infekcijom ir panašiais dalykais? Kaip gydėt? 🙂 Ar nebuvo komplikacijų? Klausiu nes p…
Spanguoles. Nuo sulciu iki papildu
Aspries nestuma gerdavau urinal, nezinau ar galima nestumo metu
DeimantėA parašė:
O dėl datos 😀🤷🏻♀️ mano žirniukas turi platų pasirinkimą 😂😂😂 pagal mėnesines terminas 03.29, o pagal echo 04.03, 03.31, 04.02 🤔
As pasikliauju tuo pirmuoju skanu (13 sav), jis diena dienon sutampa su menesiniu data(nors ov ivyko sav veliau). Ir kitas skanas ta pati parode. Matysiu sekancia savaite kokie busim
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai