Rozali33 parašė:
kaip faina porele,kaip as irgi noreciau![]()
Tai gal ir bus jeigu ne identiski...
Rozali33 parašė:
kaip faina porele,kaip as irgi noreciau![]()
Tai gal ir bus jeigu ne identiski...
Liusyja parašė:
Tai gal ir bus jeigu ne identiski...![]()
pas mane atskirose maiseliuose,sake neidentiski
Liusyja parašė:
Taip Lietuvoje.. Pirmagime gimdziau Velsemes porele turesime
![]()
siaip rami as gan...neramiausias periodas buvo kaip kazkas min…
Perlyte parašė:
Įdomu kada tas pilvukas pradės augti, nes kolkas tai nieko. Esu pakankamai aukšta ir gimda pasvirusi į nugaros pusę - gal tai turi įtakos, nes draugė laukiasi tiek …
Na as esu iš apvalesnių.tai ir man pradejo rodyti kazkur nuo 16 sav.o tas kas nelb supranta dar ir dabar po striuke nemato😃
Liusyja parašė:
![]()
Perlyte parašė:
Įdomu kada tas pilvukas pradės augti, nes kolkas tai nieko. Esu pakankamai aukšta ir gimda pasvirusi į nugaros pusę - gal tai turi įtakos, nes draugė laukiasi tiek …
Na as esu iš apvalesnių.tai ir man pradejo rodyti kazkur nuo 16 sav.o tas kas nelb supranta dar ir dabar po striuke nemato😃
Liusyja parašė:
![]()
Su dvynukais lb.dažnai žiūri echoskopiškai,tai yra normalu ir net lb gerai.nes seka su vystymasį ir augimą.o porelė tai super.skirtingi maišeliai ir gerai.saugiau išnešioti ir vienas kito neskriaudžia,turiu omeny svorio priauga panasiai neapvalgo vienas kito😃
apvaliukė parašė:
Kaip gerai
važiuosiu po kelių dienų echo vėl daryt. Kai patvirtins, kad viskas gerai tai nepergyvensiu aš dėl to pilvo
echo kartoju kas dvi savaites. Beje mano dvynukai atskiruose nameliuose. O pas jus?
Perlyte parašė:
Kaip geraivažiuosiu po kelių dienų echo vėl daryt. Kai patvirtins, kad viskas gerai tai nepergyvensiu aš dėl to pilvo
echo kartoju kas dvi savaites. Beje man…
Taip pat atskirai gyvena.kaip man paaiškino kad atsiruose maišeliuose yra saugiau išnešiot,mažiau komplikacijų.
Rozali33 parašė:
ateikit i uzdara grupe kas dar nesate,nes ziuriu tom paciom temom bendraujam per abi grupes![]()
Kaip į ją patekti?
Perlyte parašė:
Kaip į ją patekti?![]()
tuoj issiusiu kvietima
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai