Inga Ingute88 parašė:
Nieko nesako,tipo kazkas su menesinem nesueina
O jūsų ciklas reguliarus buvo? Gal tikrai blogai numatavo...
Inga Ingute88 parašė:
Nieko nesako,tipo kazkas su menesinem nesueina
Cepau parašė:
Kaip ir reguliarios +/-27 28 dienos paskutines menesines buvo rugsejo 10 diena ir jei skaiciuojant pagal jas tai jau 8 savaite
Amukas parašė:
Pas
mano mm pirma diena ir rugpjucio 27 d buvo
Inga Ingute88 parašė:
Kaip ir reguliarios +/-27 28 dienos paskutines menesines buvo rugsejo 10 diena ir jei skaiciuojant pagal jas tai jau 8 savaite
Gal blogai numatavo, pabandykite po savaitės pakartoti echo
neringiukas08 parašė:
mano mm pirma diena ir rugpjucio 27 d buvo![]()
Bet pas jus jau 10 sav? Pas mane dabar 7 sav ir 3d. Mano ciklas ilgas apie 32 d, plius dariausi ovuliacijos testus, tai ji buvo apie pora sav veliau.
Amukas parašė:
Bet pas jus jau 10 sav? Pas mane dabar 7 sav ir 3d. Mano ciklas ilgas apie 32 d, plius dariausi ovuliacijos testus, tai ji buvo apie pora sav veliau.
aga jau 10 stojo sav nuo pirmadienio. Mano kaip laikrodukas ciklas kas 28 d.
Inga Ingute88 parašė:
As ne Lietuvoj tai manes be 9 savaiciu isvis neprieme kad nescios kortele uzvesti, ejau kad kraujo pamaciau ir va tokia naujiena isgirdau kad tik 5 savaites mazdaug…
As LT, bet man per pirma apsilankyma, kai buvo 5 sav +2 d. sake ateit po menesio, t.y. kai bus 9 sav ir tada tik visus tyrimus darys nesciosios kortele uzves.
bet uzsirasiau penktadieniui siam, gal kraujo tyrima padarys ir echo, noriu nusiramint po to apsinuodijimo ir temperaturos...
Sveikutės!
Šiandien buvo mano pirmasis apsilankymas pas ginę, nežinojau ar darys skaną, tad buvau nusiteikusi tik pasiimti siuntimus tyrimams ir susitarti kitam vizitui, bet mano pačios didžiai nuostabai valstybinėj poliklinikoj nusivedė padaryti. ???? Mažuliukas atitinka 8sav, paskutinė mm diena 09.03, šiandien 8+3, širdelė plaka, gražiai matosi ir galvytė ir rankytės, nors galvojau, kad taip anksti tik pliurza matysis. ????????????✌️
Antras kūdikėlis galvojau vistiek jau patirtas jausmas tai nebus kaip pirmą kartą, bet laimės pilnos kelnės. ❤️????
2 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai