2021.02.20 15:15 (prieš 5 m.)
Meskutne parašė:
Suprantu, kad čia ne toks greitas procesas, bet mane labiausiai glumina,kad vaikas nejaučia jog jam šlapia. Ir šiaip labai dažnai jis sisioja. Čia kažkuri mamytė ra…
Aš kažkur esu perskaičiusi, jei vaikas išmiega pietų miegą sausas, ir jei gali išbūti apie 2 val nesisiojęs, tai reiškia, kad jau yra brandi šlapimo puslė ir galima mokinti ant puoduko, dėl to aš pagal savo dukrytę matau, kad ji jau gali mokytis, nes anksčiau nepradėjau, nes maniau, kad dar anksti, bet pradėjau atkreipti, kad rečiau pradėjo šlapintis, todėl mums pradžia ganėtinai lengva, nors taip pat „n” kartų per dieną keičiu kelnes, aišku dar eina trečia savaitė, bet ji turi suvokimą puoduko ir pasodintą iškart padaro, o kai jau pradeda į kelnes sisioti iškart bėga pas mane, bet db pas mus niuansas su užkietėjusiais viduriais, tai irgi galvos skausmas, gal tai įtakojo... 🙄 bet ir šiaip esu girdėjusi, kad dažniaisiai berniukai vėliau perpranta šią sistemą, todėl jūsų atveju nepergyvenčiau, tik kantrybės palinkėčiau 🙂 mano kaimynė turi berniuką 2m.3mėn, tai tik db pats maunasi kelnias ir sėdasi ant puoduko, net naktį pasiprašo, ir tai atsitiko staiga, nors prieš tai labai panaši situacija buvo į jūsų, tik jo mamytė pradėjo išvis mokinti labai anksti, berods nuo 1m. 2 mėn, aš manau per anksti 🙂 bet vaikučiai visi skirtingi, sunku nuspėti kaip geriau.