Women. parašė:
sakiau tiesiog zvake kokia kvepiancia arba nzn tiesiog 10eur kad prisidet ir knyga nuspirkt.
Čia va grynai kaip aš irgi norėčiau
Women. parašė:
sakiau tiesiog zvake kokia kvepiancia arba nzn tiesiog 10eur kad prisidet ir knyga nuspirkt.
Čia va grynai kaip aš irgi norėčiau
Highlander parašė:
Ačiū už rekomendacijas dėl knygų, pasinaudojau rekomendacijomis ir nenulipusi nuo sofos apsipirkau![]()
Tie sudniekiai ir mane užkabine buvo. Bet tai buvo paauglystės-studentės metais. Atrodė taip paprasta žmogui laimės suteikt, tam puodelis, anam maximos kosmetikos rinkinys. Pati gaudavau ir dziaugdavaus. Bet akiratis plėtėsi ir atėjo tas suvokimas, kad nesąmonė visi tie sudeliakai. Ojj, kaip gera buvo kai prasikuopiau namus 😂 dabar aš irgi už apgalvotas dovanas. Geriau jau tegu tai būna reikalingas daiktas. Arba valgomas 😅
Highlander parašė:
Čia va grynai kaip aš irgi norėčiau![]()
Dabar pagalvojau, geros kavos pupelių uz tokia suma būtų smagu gaut 😁
Jooo... Jei manes klausia, ko reikia, visuomet sakau bet ko, ka galima suvalgyt arba sunaudot, nes nu ner blogiau uz dulkiu rinkikus namuose, o kai as dar tokia, kuriai nekyla ranka bet kokiu dovanu ismest, "nes gi va tas ir anas rinko ir pinigus mokejo", tai isvis 🤦♀️ o siaip ziemos sventes man patinka, o maziukei atsiradus atrodo ir ta pakilesne nuotaika grizta, ir noras namus daugiau ispuosti. Tik su manim idomiai, kad ir neturiu priespriesos Kaledoms, vistiek kaskarta po to sventinio maratono, kuri visi vadina posventine depresija man visuomet atvirksciai toks lengvumas buna, vos ne "va, atlaikem dar viena" 😆
Dėl ankstyvos Kalėdinės nuotaikos brukimo, tikrai sutinku, bet mums tai šventės nesugadina 🥰 Namų nepuošiam kaip didelė dalis amerikiečių 😁Tiesiog keletas ryškesnių akcentų ir tikrai, kur kas vėliau, nei tą daro prekybos centrai 🙈 Dėl dovanų, matau ne visiems sekasi... 😁
justė. parašė:
Aš visada ir visų, jeigu jau klausia, prašau kojinių!😁 man sakau kojinės geriausia dovana. Ir labai praktiška😁
Šakės, aš jau nebeprašau kojinių. Man mama kai pridovanojo tokiu tipo vilnonių (toks jausmas kažkokie seni megztiniai išardyti ir kojinių primegzta, grubios tokios) naminio mezgimo, valakojasi pakampiais. Vaikam irgi prityse. Dar reikia sugebėti tokias atrasti 🤦♀️
O mūsų namuose Kalėdos iki dabar su tradicija - susėsti prie bendro stalo, pakelti vyno taurę su pačiais brangiausiais. Net jei kartais dėl to reikia pervažiuoti visą Lietuvą 😁 Pas vyro šeimą tų tradicijų mažiau,bet džiugu,kad atsiradus anūkams uošviai stengiasi ir bando sukurti naujas tradicijas.
Dėl dovanų,tai traukiame burtus, dažniausiai perkame tiesiog ko reikia tuo metu.
Jau laukiu 👏
Sveiki,
Seniai buvau uzsukus, kaip jus laikotes mamos? Ar dziaugiates motinyste? Ar neserga jusu vaikai?
As kazkaip pavargau nuo ligu.. nzn is kur stiprybes gauti... taip daznai serga vaikai... tai slogytes tai karsciavimas tai kazka rimciau... jau nbt atrodo nematau sviesos tunelio gale... net vasara sirgome kas menesi🥺😭
UOGA18 parašė:
Sveiki,
Seniai buvau uzsukus, kaip jus laikotes mamos? Ar dziaugiates motinyste? Ar neserg…
Labukas! Pirmiausia, tai labai linkiu atiprybės, kantrybės ir daug sveikatos!!
O kokios ligos puola?
Maniškė tai va dabar antrąkart slogą turėjo. Dar truputį šnopuoja, bet tikėkimės jau greit praeis. Tfu tfu tfu daugiau nieko. Bet į daržą neina, tai kolkas ramiai gyvenam.
O šiaip viskas labai puiku
tik noriu į darbą😁
justė. parašė:
Labukas! Pirmiausia, tai labai linkiu atiprybės, kantrybės ir daug sveikatos!!
O kokios ligos puola?![]()
Mes darzelio irgi nelankom, dar negavom, bet galvoju isleisti i privatu po nauju metu. O sirgom viskuom ir laringitu ir bronchitu ir tridiene tik nzn ar covid sirgom, atrodo kad prasmukom... nzn klausiau daktares ar blogai as darai, nes vyresni vaika i darza leidziu nuo pavasario, tai tas vis kazkokia dovanele atnesa susirga ji po to mazoji po dvieju dienu... tik kiekvienas serga skirtingai... mes pvz turejom ir menesi sloga vasara ir bronchita🥺😭. Klausiu gal neleist i darza tai daktare sako gerai, leiskit tegul susipazista su virusais ismoks imunitetas kovoti... bet man tai depresija totali... nesusitvarkau namie su dviem, kai serga sunku... o dar kai ilgiau pasedi namie kaprizai visokie ir man stoga rauna... nzn nesinori ten cia Lt gyventi... atrodo vien salta... o dar ta corona.. karantinas... o man lb truksta bendravimo su draugaus, veiklos... myliu as savo vaikus, bet nuo tos rutinos su ligom taip pavargau kad net nzn kaip ir save palaikyti.. suprantu ir suvokiu kad kitiems tra blogiau yra rimtesniu ligu ir bedu, bet depresija manes neaplenkia... nzn kaio ta dziaugsma atrasti..
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai