M@m@ parašė:
Mamytes, kaip sekasi jusu vaikams darzelyje? Mums lyg ir nieko, bet jau tie sirgimai.... nieko nesuprantu, ka darau ne taip. Ejom savaite, tada dvi savaites sirgom,…
Serga ir mano mergina, bandysiu dabar pau darco, gal padės 🙂
M@m@ parašė:
Mamytes, kaip sekasi jusu vaikams darzelyje? Mums lyg ir nieko, bet jau tie sirgimai.... nieko nesuprantu, ka darau ne taip. Ejom savaite, tada dvi savaites sirgom,…
Serga ir mano mergina, bandysiu dabar pau darco, gal padės 🙂
M@m@ parašė:
Nuo rugpjūčio eina ir visiškai tas pats ir nieko nepakeisi kiek jau teko visų išsiklausinėti 🤦🏼♀️
mururu parašė:
Sveikos.
Maniškis dabar Rosita geria. Kol kas tik pagal kitų geriausias rekomendacijas galiu patarti, nes neseniai šitą pradėjom.
M@m@ parašė:
Per rugsėjį sirgom jau 2 kartus po savaitę... Deja,bet mes prie tų sergančių...
M@m@ parašė:
Labai normaliai jūs čia, kaip ir didžioji dalis vaikų pradėjusių lankyti darželį.
mururu parašė:
Sveikos.
Sveik, Equazen ir ECOSH OOMEX. Bent jau aš tokias turiu rekomendacijas 😊
M@m@ parašė:
Vajakaip gaila vaikuciu. Kazkokia nesamone ir neteisybe. O jums sloga, kosulys, temperatura ar viskas viename?
O mes va neinam į darželį ir tai sugebėjom slogą pasigauti nuėję į kelis muzikinius užsiėmimus. Tai ką norėti darželyje 😬
Sandra_Shokat parašė:
sveikos kaip gyvenate?klausykite ar yra kurios nors maziukas kur dar nekalba ? maniskis taip tingi sneketi kad dievuliau... atrodo kartais noretu kazka pasakyti tie…
Mano mergina irgi nenori kalbėti suprantama kalba🙈 nors supranta viską, sako tik "tete" realiai, ir kai nori "ne", o daugiau viską savo kalbą labai intensyviai. Paprašius kažką pasakyt išvis užsičiaupia lyg iš principo, kad neaiškintume maždaug 🥴😅
Mes nuėjome 3d. po 1,5h ir tai susirgo 🙈 bet blogiausia, kad mažius dabar niekur nenori manęs paleisti. Anksciau aš 1-2k. per sav. palikdavau jį pusdieniu ar net visai dienai pas anytą ir jis gražiai atsisveikindavo, lygiai taip pat likdavo su mano mama. O po darželio db iš karto į ašaras jeigu pasakau, kad kažkur važiuosiu 😖 kaip manote, normalu?
Selya parašė:
Mes nuėjome 3d. po 1,5h ir tai susirgo 🙈 bet blogiausia, kad mažius dabar niekur nenori manęs paleisti. Anksciau aš 1-2k. per sav. palikdavau jį pusdieniu ar net vi…
Normalu, mes taipogi su šitu klausimu kovojam kai pradėjom lankyti darželį. Nieko neprisileidzia apart manęs net tėtis tapo negeras
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai