Symphony parašė:
Man žinokit irgi taip būna, jei daugiau diena pajudet tenka, tai vakare jau taip ir nudiegia ir tempia labiau. Gine sakė normalu čia ir nereikia panikuoti, jei guli…
Ačiū už atsakymą, nuraminot ☺️
Symphony parašė:
Man žinokit irgi taip būna, jei daugiau diena pajudet tenka, tai vakare jau taip ir nudiegia ir tempia labiau. Gine sakė normalu čia ir nereikia panikuoti, jei guli…
Ačiū už atsakymą, nuraminot ☺️
Sveikos, kada jūs einat pas ginę? Bėgat iškart sužinojusios ar laukiat kažkiek savaičių? Aš nusprendžiau laukti ~8 nėštumo savaitės, nes skaičiau, kad neapsimoka eiti anksčiau, nes vis tiek greičiausiai dar nieko nesimatys. O kaip jūs darot? Pas šeimos gyd užsirašiau kitai savaitei.
Ratata123 parašė:
Sveikos merginos ! 🤰 ar nuo nuovargio gali skaudėti pilvuką? Vakare po darbo pradėjo stiprokai skaudėti, tai guliu, net nejudu.. 🤦♀️ Dabar jau skausmas gerokai sum…
Vakar man irgi po darbų stiprokai maudė pilvą, visą vakarą nekaip jaučiausi, bet šiandien jau normaliai
ievauoga parašė:
Sveikos, kada jūs einat pas ginę? Bėgat iškart sužinojusios ar laukiat kažkiek savaičių? Aš nusprendžiau laukti ~8 nėštumo savaitės, nes skaičiau, kad neapsimoka ei…
Jeigu gerai jauciates, netepa, tai nera ko skubeti
as nuejau 5sav "is reikalo". Tai pakonsultavo, pasake, kad gimdoje prikibes ir liepe ateiti dar po keliu sav. nes dar net sirdeles nematyt
Burunduke95 parašė:
Ar yra moteru kurioms spalinukai pabego? Man siandien prasidejo persileidimas, man nesivystantis.. 6sav. Nezinau kaip atsigausiu... Jei dar yra cia moteru kuriom pa…
man pabego. nors pas gydytoja nebuvau (cia jiem ir nerupi), bet turejau kasdien pakankamai ryskia antra juostele. man jau antras kartas sitaip, tai reaguoju ne taip destruktyviai kol kas.. 😐 sikart jau beveik datempiau i 6savaite. ir darbe del nugaros geresni uzsiemima turejau nesitampiau su svoriais istisai, tai lb gerai buvo papuole, galvojau jau pavyks. spyga taukuota. darkart bandyt visiskai nebesinori. nematau darbe vilciu kol kas. o mano desine kiauside panasu net nebando vaiku kabint, tik kairej pusej. 😒😔 gruodi labiau skaudejo bet dienos panasios kaip visad buvo, db nzn dar kiek temps , bet gausios palyginus su kitom.
nenoriu_uzaugt parašė:
Vakar man irgi po darbų stiprokai maudė pilvą, visą vakarą nekaip jaučiausi, bet šiandien jau normaliai![]()
Tikiuos man irgi viskas gerai 🤰 Leliukas labai laukiamas, noriu, kad viskas būtų gerai ☺️😍
ievauoga parašė:
Sveikos, kada jūs einat pas ginę? Bėgat iškart sužinojusios ar laukiat kažkiek savaičių? Aš nusprendžiau laukti ~8 nėštumo savaitės, nes skaičiau, kad neapsimoka ei…
Aš ėjau privačiai pora dienų po teigiamo testo, nes turėjau bedų su cistom o ir šiaip pamaudimas toks neramino, tai tik patvirtino tuo kart, kad nestumas yra ir jis vietoj.
Burunduke95 parašė:
Ar yra moteru kurioms spalinukai pabego? Man siandien prasidejo persileidimas, man nesivystantis.. 6sav. Nezinau kaip atsigausiu... Jei dar yra cia moteru kuriom pa…
Man pabego... Kiek valysis db nzn... Po persileidimo ir ambrazijos rugseji, kazkur pora savaiciu
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai