elvin parašė:
34eur už hcg ir prg.
O kur cia? 😳😳😳 kainos kosmosas.. cia visos darosi o as kazkaip bijau,bet ir tikiu jog viskas gerai 🤞
elvin parašė:
34eur už hcg ir prg.
O kur cia? 😳😳😳 kainos kosmosas.. cia visos darosi o as kazkaip bijau,bet ir tikiu jog viskas gerai 🤞
Akire12 parašė:
Kažkaip būtent. Įnešė neramumą ir man kad visos daros.. čia medcentre.
elvin parašė:
Kažkaip būtent. Įnešė neramumą ir man kad visos daros.. čia medcentre.
Na pirmadieni eisiu pas seimos gyd tai pasiklausiu ar reiktu pasidaryt 😁
Jurgituks parašė:
Man šendien jau parodė dvi ryškias juosteles![]()
O kada buvo jusu paskutines mm?
nea lb noriu leliuka o svarsrau daryt testa ar ne kad nenusivylt dar karta
Maza tikimybe, kad kas nors tures tokia pacia beda kaip as, bet vistiek uzklausiu..
Man nustatyta pirmine trombofilija, Leideno faktorius. Nustate tik po pirmo nestumo, nes vaikas gime stipriai neisnesiotas..
Gal dar kas turite tokia diagnoze?
Man sake kai tik pastosiu ateiti pas gydytoja, tuomet jis paziures ar viskas gerai ir vietoj, tuomet reikes leistis Zibor injekcijas..
Esme ta, kad snekejau su gydytoju jau daugiau nei pries pusantru metu ir nebepamenu ar sake ateiti iskart, kai tik suzinosiu, jog laukiuosi, ar palaukti 5 savaiciu.
Gal zinote kas nors jei eisiu pas gydytoja, kai bus 4 sav +2 d. ar jau matys ka nors?
Injuu parašė:
Maza tikimybe, kad kas nors tures tokia pacia beda kaip as, bet vistiek uzklausiu..
Echo zirniukas , puslyte, matosi kaip yra hcg virš 1000. Tai dažniausiai 5sav ir +
Dėl Leideno faktoriaus nzn kada reik pradėti bet manau nuo teigiamo NT. Arba nuo širdelės t.y 6 sav.
-BD- parašė:
Echo zirniukas , puslyte, matosi kaip yra hcg virš 1000. Tai dažniausiai 5sav ir +
Pamenu sake, kad padarys echo isitikinti ar viskas gerai.. Bet kazkaip baisu laukti kol bus 5 savaites.. Bet jei nuejus nieko nepamatys ir lieps ateiti po savaites
Turbut geriau vistiek bandyti eiti anksciau..
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai