migg parašė:
Ar geriate kavą tos, kurios žindo? Aš geriu vieną puodelį, galvoju, kad daugiau tikriausiai ir nelabai galima?
Geriu du su pienu, kartais net tris.. poveikio vaikui nepastebėjau
migg parašė:
Ar geriate kavą tos, kurios žindo? Aš geriu vieną puodelį, galvoju, kad daugiau tikriausiai ir nelabai galima?
Geriu du su pienu, kartais net tris.. poveikio vaikui nepastebėjau
Ieva.Z parašė:
Deja,as kavos atsisakiau,o taip noriu... geriu tik su pienu,o mano maze,deja,i pieno produktus reaguoja... zinau,kad yra kitokio pieno,bet i musu aparata pieno milt…
O paprastai užpilamos kavos nenorit? :))
Šilo_uoga parašė:
O paprastai užpilamos kavos nenorit? :))
Neee... turbut dar ne taip ir noriu
Apelsinass parašė:
Ar man vienai po gimdymo užėjusi kažkokia manija apsipirkinėjimams??? Aš nuo pat grįžimo iš ligoninės iš vien el.parduotuvese sėdžiu ir perku viską. Negaliu sustot,…
Aš irgi 😄😄 bet daugiau ner kas veikt kol saugai vaiko miegą 😂
Ieva.Z parašė:
Neee... turbut dar ne taip ir noriu![]()
Tikriausiai 😄😄
Apelsinass parašė:
Ar man vienai po gimdymo užėjusi kažkokia manija apsipirkinėjimams??? Aš nuo pat grįžimo iš ligoninės iš vien el.parduotuvese sėdžiu ir perku viską. Negaliu sustot,…
Galvojau čia man vienai kažkas ne taip 😂😂
Apelsinass parašė:
šluoju ir aš internetines parduotuves...ypač naktį, jeigu reikia pasupti ilgiau, naršau kaip išprotėjus, nuo Barboros, vaikų prekių iki šmutkių sau
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai