Samanta529 parašė:
Na merginos aš prisidedu į gretas turiu mergaite.! Turėjo gimti kovo 1 diena pagal terminą, gimė kovo 4diena. Apie 12.15 val vandenys nubėgo, kol nuvažiavom į ligon…
Sveikinimai! ;)
Samanta529 parašė:
Na merginos aš prisidedu į gretas turiu mergaite.! Turėjo gimti kovo 1 diena pagal terminą, gimė kovo 4diena. Apie 12.15 val vandenys nubėgo, kol nuvažiavom į ligon…
Sveikinimai! ;)
Tea party parašė:
Čia termino dieną skambinot? Mano ginė susirgo, tai atšaukė vizitą ir naujam net neužrašė. Tai sakiau 41sav skambinsiu jai, ką daryt..
40+1 buvau dar pas savo ginekologa, paklause tonu, su echoskopu paziurejo ir pasake, kad pas ji jau viskas, toliau kreiptis i ligonine kur planuoju gimdyti. 40+2 (vakar), pasiskambinau i 2 ligonine (Kaune), kaip cia toliau, kiek man laukti jei neprasides veikla, tai jie ir pasake, kad atvykit dar siandien jei galit. Ir kaip rasiau viska paziurejo
IndreEn parašė:
Ar tarpkojo sudurimai rodo kad kažkas su gimdos kakleliu vyksta?
Turbut jums taip pat kaip man, bet man istisai skauda tarpkojo sonuose, skauda gakta... Siandien dienos stacionare pasake kad vadinasi skauda dubens kaulus.... Bet deja tai su kakleliu nesusija
LaurikeN parašė:
Prisiduodam ir mes ☺️ 2022 03 04 51kg ir 3160kg, 38sav su issivysciusia nesciuju cholestaze buvo suplanuotas terminas kovo 3d, pagulde i patologini ir zadejo skatin…
Sveikinimai!
Ginte_G parašė:
Na ką, pasidžiaugsim...! 🍾
2022.03.04 21:49 pasaulį išvydo 3328g 52cm damutė - Gustėgimdymas vyko Alytaus…
Sveikinimai!
Samanta529 parašė:
Sveikinimai!
Silvija Martišauskienė parašė:
Turbut jums taip pat kaip man, bet man istisai skauda tarpkojo sonuose, skauda gakta... Siandien dienos stacionare pasake kad vadinasi skauda dubens kaulus.... Bet …
Man tai sudurimai atrodo pačioj makštyje, viduje. Iš šonų nieko ..
Baloo parašė:
Sveikos. Kas susidūrėt su preeklampsija? Aš susidūriau su stipriu rankų tinimu ir rūgščių kilimu. Rankos bei kojos tinsta, po nakties turėtų būt atlėgę bet būna at…
Jusu vietoje vaziuociau i ligonine. Nes turetu buti ir aukstas spaudimas. Nes mano irgi sokineja spaudimas ir liepe ziuret jei skaudes galva, ar skrandi, ar regos sutrikimai bus tai tada vaziuoti i ligonine. Nors ir pas mane kojos tinsta ir rankos patine.
Silvija Martišauskienė parašė:
Merginos, norejau paklausti ar kuriai buvo taip kad kaklelis dar kaip ir nepasiruoses gimdymui bet paruosiamukai visa diena tokiais tarpais uzeidineja? Ir taip jau …
Na tai organizmas po truputį ruošiasi
gal kaklelis trumpėjo ir veriasi kažkiek
IndreEn parašė:
Man tai sudurimai atrodo pačioj makštyje, viduje. Iš šonų nieko ..
Man irgi tokie sudurimai buna 🤷🏼♀️ Bet aš kažkaip visada galvoju, kad čia leliukas kazka "pakrapšto" ar isiremia kur nors ar siaip sujudina kazka. Nes tie sudurimai tokie trumpi labai.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai