ashjuke parašė:
Aš jau turėjus cp, kai gimdysiu bus praėję max 2m, dėl to yra rizika ir su 4kg jau, kad neplyštų randas.
Supratau... nepamačiau, kad jau turit mergaite
ashjuke parašė:
Aš jau turėjus cp, kai gimdysiu bus praėję max 2m, dėl to yra rizika ir su 4kg jau, kad neplyštų randas.
Supratau... nepamačiau, kad jau turit mergaite
Kalgotke parašė:
Supratau... nepamačiau, kad jau turit mergaite![]()
Viskas gerai 😊
Gaja Marija parašė:
Sveikos, 19sav. Norėjau paklausti, ar turėtų būti pilvukas jau didokas ar ne? Pažiuriu į kitas 20 sav. Ar panašiai, tai jau matosi tikrai,o pas mane vieną dieną atr…
MonikaB. parašė:
Pas mane irgi sakė bus nemažas 😁
o tai kiek jis pas jus dabar sveria, kad taip numato? ir ka reiskia nemazas? cia kiek?
nes kai as buvau 19+1 savaite pasitikrinti, maniskis svere 269g, pagal matmenis buvo tos pacios 19 savaiciu. tai dabar bandau suprasti jis cia dideis ar mazas pas mane dabar yra :))
Pienės_pūkas parašė:
Sveikos. Buvome šiandien didžiajame echo, viskas gerai, patvirtino, kad tikrai berniukas, nemažas bus. Sako, kad galva visa savaite didesnėsako, kad berniukams …
Pas mus vyrukas irgi didesnis 6 dienomis pagal išmatavimus. Bus drūtas sūnus 💪 džiaugiuosi, kad auga 🥰
Sveikos, o buvo kam nors gimdymo terminas jau pakeistas i ankstesnį? Nes mano nėštumo skaičiavimą ginė jau pakeitė pagal lėliuko dydį, nes jis skiriasi nuo mm daugiau nei 8 dienas (apie 11 dienų skirtumas) 😶 pagal lėliuko dydį man jau bus 20 savaičių, o pagal mm būtų tik 18 su trupučiu. Bet gal irgi tiesiog kleckiukas didelis 🤔
Innii parašė:
o tai kiek jis pas jus dabar sveria, kad taip numato? ir ka reiskia nemazas? cia kiek?![]()
Aš buvau 19sav, tai parašė, kad sveria apie 360g, o lyginant pirmą neštumą 20sav buvo ir svėrė apie 200g 😊
Keelle parašė:
Vakar buvo 20+1, svoris 343gr. Bet nei pusės žodžio nepasakė, kad čia per daug ar per mažaimatyt, viskas tvarkoje ir tiek 😊
Maniškis buvom 19+4 tai 294gr❤️
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai