Uoga. parašė:
Buteliukai, žindukai. Kokios firmos? Gal patarsite?
Anticolitic , kad būtų ir tiek. Pasiimkite vieną, o jei pagal situaciją gimus reikės nusipirksite daugiau ir išbandysite
vieno nėra visiems tinkamo :))
Uoga. parašė:
Anticolitic , kad būtų ir tiek. Pasiimkite vieną, o jei pagal situaciją gimus reikės nusipirksite daugiau ir išbandysite
vieno nėra visiems tinkamo :))
Pukee parašė:
Mamytės ar jau vaikeliams vardus išsirinkote? Mes niekaip 🙈 atrodo būtų mergaitė nesunkiai, o vat berniukui nerandam 🤷♂️
Jau praradau viltį, turbūt po gimdymo kokios sesutės garbei pavadinsim ir bus Gražina
😅
LovBo parašė:
Anticolitic , kad būtų ir tiek. Pasiimkite vieną, o jei pagal situaciją gimus reikės nusipirksite daugiau ir išbandysitevieno nėra visiems tinkamo :))
Vieną, vieną - daugiau neimsiu
Tik galvoju kokį, nes patirties 0 šiame reikale 😂
Uoga. parašė:
Vieną, vieną - daugiau neimsiu![]()
Tik galvoju kokį, nes patirties 0 šiame reikale 😂
Aš nusipirkau du buteliukus vieną avent antikolic kitą dr. brows antikolic ir bibs čiulptuką ( bandysiu išsiverst be čiulptuko)
Elyz parašė:
Jau praradau viltį, turbūt po gimdymo kokios sesutės garbei pavadinsim ir bus Gražina
Užtat kokia smagi vardo istorija būtų
Mes laukiam mergaitės, tai vardas jau seniai išrinktas, dar kol ir mergaitės pilve nebuvo.
Mergaičių vardų man daug gražių, o va su berniukų vardais irgi buvo sunkiau, kol sugalvojom pirmiems dviems vaikams.
O mums sunku išrinkti vardą turim galiausiai5 variantus tai blogiausiu atveju kai gims žiūrėsim kuris tiks ...mažylis nori sesytę Ieva pavadinti...nes žiūrėjo filmuką ir labai jam patiko vardas Ieva sako o sesytės gali būt toks vardas tai va ir nžn prie kurio varianto čia pasilikt...
klajos parašė:
Užtat kokia smagi vardo istorija būtų![]()
Aš kaip tik turėjau vardą berniukui, o va mergaitei kažkaip sunkiai
Uoga. parašė:
Aš avent nupirkus. Buteliukai su anticolic sistema, bet šiaip tai kas labiau patinka
Pukee parašė:
Mamytės ar jau vaikeliams vardus išsirinkote? Mes niekaip 🙈 atrodo būtų mergaitė nesunkiai, o vat berniukui nerandam 🤷♂️
Man tai sunku su vardais, mergaitei turiu favoritą, berniukui ne. Pirmagimė jau seniai tokiu nėštumo metu vardą turėjo. Vyras sakė turi keletą pasirašęs kurie jam gražūs, man berniukui gražūs kurie populiarūs arba kas nors jau iš pažįstamų turi, tai nenoriu tokio duoti
Su pirmu, tai lengva buvo, nes tik 1 vardas abiem sutapo, kad patinka 😂 po 10 sugalvojom, tai anam tas baisu, tai kokia asociacija ir pan. Tai liko 1 ir liko. Mergaitei niekaip nesirenko, nors tu ką.
Dabar susapnavau vardą berniukui, mergaitei vėl vardų nera 😂 sake tiketina, kad berniukas bus, tai tikiuosi, nes kitaip irgi bus kokia Gražina 😀
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai