Vikuzka parašė:
Jei tik lubrikantas nesijaus lb![]()
Bet jei pvz asmeniskai per vaisingas dienas buna tos isskyros ir dar lubrikantas, ar ne bus per daug ir kad neisbegtu🤔
Kai dar nenaudojau, tai sunku suprasti
Vikuzka parašė:
Jei tik lubrikantas nesijaus lb![]()
Bet jei pvz asmeniskai per vaisingas dienas buna tos isskyros ir dar lubrikantas, ar ne bus per daug ir kad neisbegtu🤔
Kai dar nenaudojau, tai sunku suprasti
Bangelėė parašė:
Šiuos vitaminus ir aš norėjau pirkti, bet ten didelė tabletė, bloga man būna![]()
Na nemažos tikrai, problema man ir su didelėm tabletėm, amžiais gerklėj stringa 🤣 bet šitos kažkaip legvai nusirija, taip praslysta pro gerkle gerai😄
Tikiuos padės jos 🙏
Greta_aa parašė:
Butent 👌🏻 Ov ir taip buna nemazai isskyru tai lubrikantas tikrai neissiduos nes kaip ir sakiai yra nemazai isskyru
o tubelese biski kitaip bet savam nieko nesakiau ir jis nieko neklause
Kai suzinosiu ar uzkybau tada uzklausiu ar suprato knrs
Vikuzka parašė:
Butent 👌🏻 Ov ir taip buna nemazai isskyru tai lubrikantas tikrai neissiduos nes kaip ir sakiai yra nemazai isskyruo tubelese biski kitaip bet savam nieko n…
Pasidalinkit cia butinai ar uzkibo🥰🤩
As uzsakiau su aplikatorium, tai vat galvoju ar butinai atsigulus ta reikia daryti, kad neisbegtu?
Bangelėė parašė:
kiek laiko jį naudojot iki pastojimo?![]()
ir kada naudodavot?tik vaisingomis dienomis?![]()
Tik vaisingomis dienomis, 3 ciklus naudojau ir pastojau. Tik aišku, negaliu teigti, jog būtent pastojau, nes naudojau šį lubrikantą. Bet manau, kad gali padėti šis lubrikantas, jei nėra rimtesnių problemų.
Greta_aa parašė:
Gulint neišbėga, nebent lašiukas. Atsistojus daugiau išbėga.
Greta_aa parašė:
As uzsakiau su aplikatorium, tai vat galvoju ar butinai atsigulus ta reikia daryti…
Aš atsigulus būdavau. Atsistojus lubrikanto ištekėdavo
Greta_aa parašė:
As uzsakiau su aplikatorium, tai vat galvoju ar butinai atsigulus ta reikia daryti…
As negalejau atsigulisi
butu klauses ko Kaip pleksne dbr guliu
tai eidama dantu issivalyti, greit susileisdavau ir I lova o tada dar sneku su juo kokia 10-15 min nesamones nes sakoma reik susileist ir palaukt kad issivaikciuotu
Nezinau nelb tikiu bet prisiduosiu butinai Kai suzinosiu
Ingridux parašė:
Tik vaisingomis dienomis, 3 ciklus naudojau ir pastojau. Tik aišku, negaliu teigti, jog būtent pastojau, nes naudojau šį lubrikantą. Bet manau, kad gali padėti šis …
o kiek laiko planavote prieš tai?
Ingridux parašė:
Tik vaisingomis dienomis, 3 ciklus naudojau ir pastojau. Tik aišku, negaliu teigti, jog būtent pastojau, nes naudojau šį lubrikantą. Bet manau, kad gali padėti šis …
Per 3 ciklus
Nu tada ablomai nereikia man cia stebuklu tiketis
kiek laiko planavot ?
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai