lawrytte parašė:
Sveikos! Ieškojau info, bet neradau. Gal kas nors padės man. Kaip būtų tokiu atveju. Vaikui yra vieneri metukai, jei pastočiau artimiausiu metu tuomet į dekretą iše…
Nemoketu 40% uz ta menesi.
lawrytte parašė:
Sveikos! Ieškojau info, bet neradau. Gal kas nors padės man. Kaip būtų tokiu atveju. Vaikui yra vieneri metukai, jei pastočiau artimiausiu metu tuomet į dekretą iše…
Jolanta-K@J mama parašė:
Aciu!
Sgita parašė:
Sveikutės! Pasakykit, ar teisingai supratau:
Esu paėmusi 2 metus vpa. Jei antras vaikas gimtų, kol pirmajam dar nebus trijų met…
Taip.
Sgita parašė:
Sveikutės! Pasakykit, ar teisingai supratau:
Esu paėmusi 2 metus vpa. Jei antras vaikas gimtų, kol pirmajam dar nebus trijų met…
Ne gimti turi, o i dekreta turit iseiti kol pirmam nera 3m, tada gales skaiciuoti pgl pirma, t.y ziuri pgl palankesni varianta, kuriuo laikotarpiu pajamos didesnes. As nuo antru metu dirbau, i Nga isejau kai pirmam 2.6m. Dienos uzdarbis gavosi mazesnis, tad pritaike pgl pirma.tik kai pildysit prasyma sodroj reikia pazymeti, kad skaiciuotu pgl palankesni varianta.
Meyta parašė:
Ne gimti turi, o i dekreta turit iseiti kol pirmam nera 3m, tada gales skaiciuoti pgl pirma, t.y ziuri pgl palankesni varianta, kuriuo laikotarpiu pajamos didesnes.…
Ačiū!
O tai, kad antrais metais pašalpa 40% užrašyta ant vyro, esmės nekeičia?
ramune1980 parašė:
Auginu vaika 1m3men,o ismoka gauna antrais metais tetis,o jeigu pastociau kol vaikus bus 2metai,ar gauciau ismoka is sodros kaip uz pirma vaika gavau 70%?
Taip, jeigu darbe esat VPA.
Jolanta-K@J mama parašė:
Taip, jeigu darbe esat VPA.
Taip esu,o gauciau ta pacia suma ar kitaip jau skaiciuotu?o dar idomu o moka dekretines uz ta 156dienas ar tik vaikui gimus?
ramune1980 parašė:
Taip esu,o gauciau ta pacia suma ar kitaip jau skaiciuotu?o dar idomu o moka dekretines uz ta 156dienas ar tik vaikui gimus?
Ta pacia. Viska moka.
14 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai