lucka parašė:
Aš irgi šiandien po genetiko apžiūros.
Pas mane du berniukai!😁😅🥰
Sveikinimai 💙💙
Pas ką buvote?
lucka parašė:
Sveikinimai 💙💙
Pas ką buvote?
Milora1111 parašė:
Labas, mes po genetikes. Viskas gražu viskas vystosi, jokiu nukrypimu nematė 🥰❤️🙏
Mano visada vienas didesnis, kitas mažesnis, svarbu neviršyja nustatytų normų, juk mes visi skirtingi esam sudejimu, ugiu ir t. t
lucka parašė:
Sveikinimai 💙💙🎈
J.U.R.GAA parašė:
Mano visada vienas didesnis, kitas mažesnis, svarbu neviršyja nustatytų normų, juk mes visi skirtingi esam sudejimu, ugiu ir t. t
Neviršija turbūt tik kad 11+6 o turėtų būt 12+4 ar neatsilieka tik todėl sunerimau ☺️
Bet ta mažoji lb judri ir taip nuo pradžių visada duodasi pilvuke❤️
Marry parašė:
Jus nipt daretes?
Kolkas ne.Lauksiu tolimesnių rekomendacijų
Milora1111 parašė:
Sveikinimai 💙💙
Pas ką buvote?
Buvau pas Bakšienę Santarose.Be galo maloni, profesionali gydytoja.
Dvynukų mamytės, ar jau planuojat pirkinius leliukam?Šiandien buvom vežimėlio, kėdučių apžiūrėti.Kainos tai ohoho!!! Dėl vežimėlio tai viskas aišku, o dėl lovytės tai visiškai pasimetusi: ar pradžioj vežimėlyje laikyti prie lovos ar pirkti dvi atskiras lovytes, ar štai tokį lizdelį?

Kokie jūsų planai, kaip planuojate daryti jūs?
lucka parašė:
Dvynukų mamytės, ar jau planuojat pirkinius leliukam?Šiandien buvom vežimėlio, kėdučių apžiūrėti.Kainos tai ohoho!!! Dėl vežimėlio tai viskas aišku, o dėl lovytės t…
Aš pirkau dvi normalias lovytes 120*60,pradzioj bandysim guldyti i viena, o veliau atskirai, ziuresim, kaip gausis. 🙂Lovytes pirkom tokias truputi,, i prieki,,, nes veliau nusiema sonas ir dedasi apsaugele, tai lovyte galima naudoti iki 4 metu tikrai🙂
lucka parašė:
Dvynukų mamytės, ar jau planuojat pirkinius leliukam?Šiandien buvom vežimėlio, kėdučių apžiūrėti.Kainos tai ohoho!!! Dėl vežimėlio tai viskas aišku, o dėl lovytės t…
Laba, pakolkas dėl vežimo sustojome su lig šituo BUGABOO DONKEY 5 TWIN - BLACK/MIDNIGHT BLACK/MORNING PINK.
Nes daugiau nelabai randu iš ko rinktis 🙈
Gal jūs ką pasiūlysite?
Dėl lovytės mąstome pirkt dvi standartinės.
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai