2022.05.15 18:03 (prieš 3 m.)
Sveikos! Esu nauja siame forume ir endometriozeje. 28m, gyvenu Anglijoje. pries 19men vaziuojant dviraciu sueme paralyzuojantis nugaros skausmas, kuris visa si laika iki galo taip ir neatleido. MR rezonansas rode paslydusius diskus, ir buvo nuspresta kad problema tame. Bet nepaisant specializuotu pratimu, masazu, injekciju ir visu mano pastangu skausmas nemazejo. Jau 12men negaliu dirbti ar net iseiti is namu, kasdien morfinas tarp kitu vaistu. 3 kart gulejau ligonineje del to, po paskutinio karto jau 1.5men beveik visai nepaeinu. Bet takart, rade 4cm cista nusiunte pas ginekologe ir echoskopas parode jog mano kaire kiauside prilipusi prie gimdos - itaria endometrioze, kuri gali buti ir mano jau veik invalidumo del nugaros priezastimi.
Anglijoje eiles 2 metus pas gydytojus operacijai, privaciai ziauriai brangu (±5000£). Svarstau grizti i Lietuva taciau sunku rasti geros info.
*Ar galetumet parekomenduoti gerus gydytojus, kiek laiko lauket savo operacijos, jeigu privaciai - kokios kainos? Ir ar taro prideginima ar ispjovima, rade endometrioze?*
Aciu jums visoms is anksto.