1984 parašė:
O kiek dienų jums jau teplioja?
3-4 dienas
Endometriozė yra klastinga ir pavojinga liga, galinti sukelti ne tik stiprius skausmus (ypač mėnesinių metu), bet ir lemti ilgalaikes komplikacijas. Skaityti
visą straipsnį1984 parašė:
O kiek dienų jums jau teplioja?
3-4 dienas
Goji parašė:
3-4 dienas
Kaip jus laikotės ar praėjo tepliojimas, man dar vis tepa, bet krauju nedaug kai pasisioju, bet pilvą maudžia atrodo tuoj mėnesinės prasides😔
Sveikos, mielosios. Net nezinau, ar turiu endometrioze, taciau kazkas yra "netaip" ir lyg ir pagal interneto aprasus galetu buti panasu i tai.. auginu 5 metu vaika, pastojimas buvo lengvas is pirmo karto, Kai
Buvo 24 metai. Antras nestumas buvo 28 metu, taciau ivyko velyvasis persileidimas, priezasciu nerado. Dabar man 30 metu ir jau gal koki pusmeti yra labai keistas simptomas. Pries menesines daugmaz 2 sav iki pradeda kankinti labai keistas jausmas apatinej pilvo daly, tai ne skausmas, taciau tarsi gimdoj kas butu plytu prideje ir Kai atsistoju labai tempia, vaikstant to nesijauciau tik jei stojuosi. Na galiu jausti ir sedint kartais, bet pagrinde stojantis. Visas sitas simptomas isnyksta sulig menesiniu pradzia ir buna kazkur ramu apie Dvi savaites. Menesines reguliarios, be skausmu., taciau praeita menesi jos nepasirode ir patepliojo rusvai keleta dienu kai turejo buti mmm (menesines buvo reguliarios ir praleidimu nera buve). Ir plius susirgau tik po menesio sausio 13 diena, tai tas tempimo jausmas lydejo iki pat susirgimo ir po to vel pranyko.
Ginekologe cia uk tikrino kakleli, padare tepineli, tikrino krauja, hormonus, apciuope pilvo apacia, sake viskas gerai. Net nezinau, ka daugiau betikrinti?
Labai atsiprasau uz ilga zinute, tiesiog galvoju, jei yra merginu, su panasiais simptomais, galbut nukreipsite mane tinkamu keliu, aciu 😘❤️
musiakoje28 parašė:
O KT su pertraukom ar be pertraukų ?
Su pertraukom geriu, pagrindinį simptomą - kraujavimą iš kito galo per mm panaikino po antro mėnesio tablečių. Dabar eisiu tyrimų darytis ir aiškintis, kas toliau.
Fideli parašė:
Ar gali vykti nekokybiska ovuliacija del endometriozes ? Buti zemas progesteronas ?
Taip imanoma. Tam skiriamas gerti, leistis progesteronas
Sveikos, noriu pasidalinti savo istorija, gal ką įkvėps toliau bandyt. Pati su endometrioze susipažinau ir sužinonau jog turiu, po metų bandymų pastoti pradėjus tikrintis sveikatą. Rado dar mano ginė, teisingai įtarė, ir 2021 m. sausį man darė laparoskopija ir ją apmažino kairėje kiaušidėje. Tuo tarpu vyrui rado varikocelę, ir jam taip pat išoperavo praėjusių metų pavasarį. Abu pagerinti buvom, po vyro operacijos spermos rodikliai buvo vis tiek blogi. Tačiau neskubėjom daryt dirbtinio ir toliau sau bandėm. Ir galiausiai viso po 2,5 metų bandymų, užkibo naturaliai! Šiandien esu po pirmo trimestro skeno, dabar 13sav. Žinoma dar laukia ilgas kelias, ta endometrioma net 6cm kiaušidėje toliau yra, bet kartu ir auga gyvybė. Sunku patikėt, bet būna ir taip, man lb greitai 32m. vyrui 34m. Norėjau pasidalint, nes pačiai kai bandėm ir gydėmės buvo lb įdomu visos istorijos kaip kam klostėsi toliau. Tai tiek, linkėjimai ir sėkmės bandymuose jei kam tai aktualu
Sveikos, sakykite ar yra tokiu moteru, kurios po gimdymo susirgo cia liga. Esme ta kad lankiausi pas ginekologe karta i metus. Esu dvieju vaiku mama. Jokios endometriozes niekada nebuvo. Po antro.gimdymo jau 8 menesiai sergu saubingai gausiai, ko iki to niekada nebuvo. Pasiskundziau savo gydytojai padare echoskopia sake endimetrioze. Ir galvoju ar cia taip staigiai galejo ji atsirasti. Sake kad ciklo pradzia o gimdos gleivine jau kaip ciklo viduryje. Galvoju gal cia kazkokie hormonu sutrikimai. Gal kazkas susidure au kazkuo panasiu.
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai