Monikule23 parašė:
nyksciuokit kiek norit jusu nuomone ir pirsciukai man nieko vertipirmiausia paciot prasote kad zmones pasipasakotu o paskui puolate, o jei jums ka parso …
nesusinervuosi nuo situ veiduku,kaip vienoj temoj
Monikule23 parašė:
nyksciuokit kiek norit jusu nuomone ir pirsciukai man nieko vertipirmiausia paciot prasote kad zmones pasipasakotu o paskui puolate, o jei jums ka parso …
nesusinervuosi nuo situ veiduku,kaip vienoj temoj
monce parašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nesusinervuosi nuo situ veiduku,kaip vienoj temoj :D…
monce parašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nesusinervuosi nuo situ veiduku,kaip vienoj temoj :D…
monce tu mane seki ar kaip? neturi savo gyvenimo ? dek kiek nori tokiu veiduku man visiskai vienodai i tokias hienas demesio nekreipiu
Monikule23 parašė:
gal del to, kad suprastumete, jog klydote daug kur? ar nebutu paprasciau pripazinti, kad nelabai ir gilinotes? o kam? gi nuo misinuku, vaikai irgi sveiki ir laimingi uzauga
matei, kaip buvo lusiukei? as ir siandien pamenu, kaip ji gyne savo pozicija del to, kad nezinde
bet, jei esi protingas ir mastantis zmogus, giliai viduje, visvien viska perkratysi ir paklausi saves "ar tikrai as viska padariau?". stai kodel, trecia ji sekmingai zindo. ar tai i bloga?
Marsiete parašė:
siaip sis fomumas ir vadinasi "pasipykim", argi butu idomu, jei visos cia aristokratiska kalbos maniera rasytu![]()
Mn tikrai būtų įdomiau, nei 20 psl. skaityti įžeidinėjimus Mary. S..
kai kurios esat tikrai šlykščios.. Aš gal irgi nepritariu kai kuriems jos komentarams, jos veiksmams, bet nesiruošiu dėl to įžeidinėti ir belekaip išvadinti..
Monikule23 parašė:
monce tu mane seki ar kaip? neturi savo gyvenimo ? dek kiek nori tokiu veiduku man visiskai vienodai i tokias hienas demesio nekreipiu![]()
matosi kaip tu nekreipi
emma parašė:
gal del to, kad suprastumete, jog klydote daug kur? ar nebutu paprasciau pripazinti, kad nelabai ir gilinotes? o kam? gi nuo misinuku, vaikai irgi sveiki ir laiming…
Lūšiukė tai visai šaunuolė. 3x valio
Aš turbūt vienintelė čia nesikraunu
tegul. Parodo aukštą lygį tokiais žodžiais besisvaidydamos. O kas nemoka skaityt, tam gali aiškint neaiškinęs. Jokios naudos vistiek nebus
O Monikai tai žiūriu su kantrybe prastai. Negana, kad paaiškinti neturi kantrybės normaliai, tai dar ir keiksmais svaidaisi. Tai arba tu džiaukis, kad nemaitini, ir nesipasakok čia, arba pripražink, kad klydai, ir paklausyk, kas tau sakoma, nes tikrai matosi, jog apie žindymą iš tiesų labai nedaug žinai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai