v.j. parašė:
bet pašalpų negavom![]()
Man atrodo aiškiai parašiau, kad pateisinamas laikinas pašalpų gavimas, kol susira…
Nes nezinojot,kad galima gauti.
v.j. parašė:
bet pašalpų negavom![]()
Man atrodo aiškiai parašiau, kad pateisinamas laikinas pašalpų gavimas, kol susira…
Mylimas_Angelas parašė:
Jolanta, ko jus dabar draskotes? ar jus tesiogiai liete komentarai? nu nesuprntu tokiu zmoniu tikrai nesuprantu..
As nesuprantu tokiu zmoniu,kurie i tema uzeina kazka pasmerkti,tema yra apie visai ka kita,va apie ka
"Laba diena, noreciau paklausti koks pasalpos dydis mum priklauso?
Turim vaikeli 3men. Gyvenam tryse. As bedarbe, o vyras isejas vaiko prieziuros atostogu 2 metam. Jo alga buvo minimumas, dabar i men gauna 470lt, as gaunu 97lt uz vaika ir soc pasalpa yra 255lt. Isviso musu pajamos gaunasi 822lt. Kiek zinau vienam asmeniui turi iseiti 350lt, tai turetumem gauti virs tukstancio. ar as neteisingai kazka suprantu?? Beto gaunam kompensacija nedidele uz buta(jei tai prisiskaiciuoja)".
Nieks neprase moralu,paprase zmogus atasakimo.
Nu Dieve tu mano, kaip kokia Gariunine kimbi visiem i atlapus...
Zmodes dorai gyvena, o ne tai, kad patys apgaudineja valstybe, bet ir garsiausiai is visu rekia kokia valdzia bloga, kokie visi vagys... O vat jie tokie patys kaip ir Jus..
kas draude siekti aukstumu, tai ir jus galetumete lobti.. o ne medzioti pasalpas ir rekti, MUMS PRIKLAUSO...
Niekas nepriklauso, tik sluota i rankas ir dirbti dirbti dirbti....
Mylimas_Angelas parašė:
Jolanta, ko jus dabar draskotes? ar jus tesiogiai liete komentarai? nu nesuprntu tokiu zmoniu tikrai nesuprantu..
Tikrai nelinkiu niekam blogo,sekasi,tai aciu D,bet ir nereikia smerkti tu,kuriems nesiseka.
Jolanta-K@J mama parašė:
nepriklausė gauti
Mylimas_Angelas parašė:
Nu Dieve tu mano, kaip kokia Gariunine kimbi visiem i atlapus...
Zmodes dorai gyvena, o ne tai, kad patys apgaudineja valstybe, bet ir garsiausiai …
Priklauso daug kas,bet daug kas apie tai net nezino.
Jolanta-K@J mama parašė:
Nu gi ne kiekvienam seimos nariui moka tuos 350 lt![]()
o,kad ir ne asmeniui o seimai,minimalus 800lt,pasalpa per pus mazesne,viskas cia normaliai...o,kad minimalus bent 3kart didesnis but turetu,tai jau kita kalba...matau labai norit pabendraut,bet gal vis tik paignoruosiu jus,cia tik priminimas
Mylimas_Angelas parašė:
Ar tu supranti viena dalyka, jiems ne nesiseka....!!! atsimerk skaityk, kas rasoma!!!
Matau labai grazu zodineli turit
Jolanta-K@J mama parašė:
Priklauso daug kas,bet daug kas apie tai net nezino.
Blin tu vel apie ta paty, Priklauso, turi duoti ir t.t...
Kaip uzsukta kazkokia....
Kiekvienam sveikam pilieciuo PRIKLAUSO dirbti.. va kas priklauso
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai