atanod parašė:
kazkada turejau ziurkena,dar paaugle buvau,tai jos vardas buvo Maryte![]()
Mano uosviene
atanod parašė:
kazkada turejau ziurkena,dar paaugle buvau,tai jos vardas buvo Maryte![]()
Mano uosviene
Renesme parašė:
Seriala?tikrai ne...jai nezinai tai ir nesakyk
man Mariela graziau uz visokias Rusnes, Alejas, Ursules, Zitas, Rutas, Ritas, ir t.t. ir cia kiekvieno n…
Manęs tujinti neprašiau visų pirma, o visų antra reikšmėmis aš domiuosi, todėl jei turėsiu dukrą nevadinsiu jos nei Amelija, nei Mariela, kurios reikšmių, beje, irgi yra visokių, nuo kartėlio jūros iki mylimosios, tai gal čia jūs pati daugiau jau apie tas reikšmes savo vaiko ir galite paaiškinti, ar buvo taip, kad reikšmių kelios ir dėl jų nesutariama, o pasirinkau tą, kuri labiausiai prilipo, na, kad ir ta pati mylimoji?
P.S. Labai keista matyti tiek besiardančią mamytę po vos ne kiekviena žinute ir parašančia, kad šie vardai gražūs, o šie ne. Ir keista, kad galima tyčiotis iš normalaus mergaitės vardo Ugnė, kuris mūsų visuomenei tikrai daug geriau primtinas negu jūsų Mariela.
UršuBuršu parašė:
Manęs tujinti neprašiau visų pirma, o visų antra reikšmėmis aš domiuosi, todėl jei turėsiu dukrą nevadinsiu jos nei Amelija, nei Mariela, kurios reikšmių, beje, irg…
p.s. Jus ziurekit i savo varda ir kuri duosit , o kas man patinka tas patinka, kas nepatinka tas nepatinka IR JEIGU PASAKIAU SAVO NUOMONE tuo labiau nereikia is kart pulti ant maniskes
rinkites savo vaikui varda lt, by, eng man tas pats
Beto Man Ugne irgi is serialo ir ka daryt ...
Renesme parašė:
sekmes besirenkat vardus ir su isrinktais![]()
einu is cia...:DD nes cia reiks tuoj buti su didziausiu intelektu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eik, eik, tiesaus kelelio
fidesss123 parašė:
Tomazas su Marazu yra pramogos juk, ne rimti dalykai. As pasikartosiu, neturiu nieko pries tave, tik skirtingai suvokiu padejima zmonems ir tiek. As dirbu be abe…
Nesikabinek prie zodziu, tai rodo neismanydama,Mano pagalboj daug kas nekainuoja,is taves daug agresijos
Burtis nepatartina nesciom,o konsultuotis su turinciais matyma nera grieztos ribos,nes nera absoliucios tiesos,populiariausia Amerikas mediume theresa caputo konsultuoju nescias, maciau laidose,galima paieskot internete yra filmuotos medziagos,taip pat galima jai parasyt,paklaust nuomones apie tai....skirtingi desniai burejam ir turintiem matyma...parasyk kaip apsivalai, kad tavo karma neitakotu klientu, nes daug agresijos...
Kamile. parašė:
As butent taip viska ir suvokiuButu idomu suzinoti kuo ankstesniuose gyvenimuose buvau ir ka blogo esu padariusi anksciau
As tiesiog paklausiau nes o…
Nedaug kas pasako praeitus gyvenimus, CIA matymas trecia Akim, bet jei domina,as tai darau
Renesme parašė:
p.s. Jus ziurekit i savo varda ir kuri duosit , o kas man patinka tas patinka, kas nepatinka tas nepatinka IR JEIGU PASAKIAU SAVO NUOMONE tuo labiau nereikia is kar…
Kas ant ko puola, jūs čia ant visų peiliais ir šakėm pasiginklavusi toks vaizdas
Visiškai nemokate ramiai ir tolerantiškai tos nuomonės reikšti, niekas nesakė, kad jūsų dukra kažkuo blogesnė už kitus vaikus dėl vardo, o jums tikrai nebūtina kiekvienai kibti į atlapus ir įrodinėti kažką, nes atrodote tikrai juokingai.
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai