Katiara parašė:
bet kur reikia, ten nueinu su vaikuciu ar be jo![]()
nu ir as
issilaviruoju labai kazkaip
Katiara parašė:
bet kur reikia, ten nueinu su vaikuciu ar be jo![]()
nu ir as
issilaviruoju labai kazkaip
Morenka parašė:
tai mamania, suprask juokelius;)
![]()
![]()
Pradedam įžeidinėti ar kaip? Kai nebeturi ka pasakyti, tai belieka tik ant kito pavaryti...
evagel parašė:
Aha... O 8 men buvo savaite su aukle... Na ir kas cia blogo? Man reikejo savaitei isskrist i Norvegija. Tai negi as ji kartu tempsiu?
O i Palanga 3 parom papramogauti? Irgi darbo sumetimais ar kaip?
Katiara parašė:
na cia kadangi permete is kitos temos tai viskas prasidejo nuo to:
"Beje as neemiau jokiu motinystes atostoguAukle pasamdziau nuo 2 men
O kas …
Vat vat
nerin-gele parašė:
siaubas, atimt is taves vaika reikia![]()
![]()
Norvegijoj turbut taip ir padarytu...
Rafinuota_bohema parašė:
As manau, kad artimas ir glaudus rysis su tevais isugdo ne mamyciukus, o asmenybes!
Visiškai sutinku
evagel parašė:
Per didele meile ir per didelis rupestis irgi nera gerai. Mano pusbrolis su pussesere totalus mamyciukai buvo. Be mamos ar mociutes vieni niekur pabut negaledavo :…
Jus man paaiškinkit viena dalyką, gal as jau durna ar ka, bet kaip gali būti per didele meile savo vaikui? Nu nesuprantu as niekaip? Arba jus esat tokia geležine, kad neturit motiniško jausmo todėl taip teigiate... Beto yra dar skirtingi dalykai, kaip motinos meile ir auklėjimas, lavinimas auginant savarankiška asmenybe, o kitas dalykas yra lepinimas užkisant vaikui daiktais, padaromi darbai uz jy, kad tik neva jis butu laimingas, nors tokiu būdu padaroma meškos paslauga, kai suaugęs vaikas nemoka savarankiškai gyventi, pripratęs kad viskas paduota ant lėkštutes.Tad pradekit skirti,kur yra meile, o kur išlepinimas
Rafinuota_bohema parašė:
As labai tikiuosi, kad mano vaikas 2 metu i tualeta su manim neis... Berniukas neturi matyt mamos nuogos ar pusnuoges tokio amziaus, velgi, tai mano asmenine nuomon…
Lb klystate... Net knygose rašoma, kad patariama eiti kartu i tualetą su vaiku kai norima jy įpratinti prie puoduko, vaikas mato pavyzdį, ka reikia daryti ant klozeto, tad viena diena ir jis panorės daryti išsisuko ant klozeto. Jam tai bus labiau priimtina. Beto, apie matymą nuogos mamos ar tėčio. O kodel jus žiūrite i nuoga savo vaika? Juk ne del seksualumo, a? Jus žiūrite kaip i natūralumą, nes tai gamta. Vaikas i jus taip PAT žiūrės kaip i natūralumą, anatomija, susipažins su kūnu, kad štai ir pas mama yra bamba ir Pan. O jei slėpkitės nuo vaiko kai rengiatės ir dar reksit " nežiūrėk", tai vaikui pažadinsit tik smalsumą, " o kas ten tokio, kad negalima"? Paskuj ir patys gali nenorėti pries jus nusirengti, kompleksuoti, nes juk ir tėveliai taip daro...
SoNNa parašė:
Pradedam įžeidinėti ar kaip? Kai nebeturi ka pasakyti, tai belieka tik ant kito pavaryti...![]()
Na su apatiniais bunant vaikas kad matys nematau nieko blogo, bet tualete noreciau privatumo
Rafinuota_bohema parašė:
Na su apatiniais bunant vaikas kad matys nematau nieko blogo, bet tualete noreciau privatumo![]()
As einu su vaiku, jis įpratęs, jam net neidomu ka as atsisėdus darau, jam labiau rupi šluotos padėtos kampe...
Rafinuota_bohema parašė:
As labai tikiuosi, kad mano vaikas 2 metu i tualeta su manim neis... Berniukas neturi matyt mamos nuogos ar pusnuoges tokio amziaus, velgi, tai mano asmenine nuomon…
Kažkaip vaikų iš paskos ėjimas į wc,tai jau nenormalu
evagel parašė:
Kažkaip vaikų iš paskos ėjimas į wc,tai jau nenormalu![]()
Va jergau, nu nueikit kokia knyga paskaitykit, ar dar ka nors nuveikti, nes nu apskritai jokių elementarių žinių neturit, o draskotes kaip kažin kas...
evagel parašė:
o tai jusu vaikas neina paskui.jus i tulika? mano jaunielis megsta ateit sluotom pabarskint
vyresnelis ir eidavo, dbr jam neidomu, o jei netycia uzklista, paprasau iseit ir jam nekila ner minciu priestraut, nes nieko naujo ar idomaus jis nepamatys.
evagel parašė:
Jus labai puolat i krastutinumus...
SoNNa parašė:
Pradedam įžeidinėti ar kaip? Kai nebeturi ka pasakyti, tai belieka tik ant kito pavaryti...![]()
Ne tikrai neizeidineju, ir nenorejau izeisti
o jeigu noreciau, tai rasciau butu kaip Izeisti
nebent izeidziau mamania pavadinus?
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai