Anulka parašė:
As jum apie jus smegenis nieko neminejau. Tik pasakiau, kad esat uzsispirusi ir gincajates reikia ne reikia, o jus cia puolat izeidineti....
Kad ne jums si zinute buvo skirta ;)
Anulka parašė:
As jum apie jus smegenis nieko neminejau. Tik pasakiau, kad esat uzsispirusi ir gincajates reikia ne reikia, o jus cia puolat izeidineti....
Kad ne jums si zinute buvo skirta ;)
Sonata1127 parašė:
Pas mus irgi, kambary tv, virtuvej radijas. Nemegstu tylos, na nebent mazoji miega.
as irgi nemegstu.. vyras jau ir man sako ar virtuvej tau radijos nereikia itaisyt kad valgyt gaminciau dainuodama
jaciutedovile60 parašė:
Pas mane ir taip bunakartais buna paziuriu ir meksikietiskas muilines
![]()
Muilines...
baigesi mano muiline (Didingasis amzius), tai nebeturiu ka ziureti dabar, bandau Esmeralda prisikabint ziuret..
Sonata1127 parašė:
Mes buna daznai su didziaja mergaite garsiai pasileidziam muzika ir sokam, mazajai pilnos kelnes juoko tada buna...![]()
kaip laukiu kai mano mazoji prades vaiksciot, ir mes tadas desim dziazo...
Sonata1127 parašė:
Pasivadino mergaite Dievu ir jau isivaizduoja, kad jai viskas galima. Persudo daug kur su savo dar vaikisku mastymu...Kad pastojo tai dar nereiskia, kad suaugo. Lab…
Pritariu. Ką čia forumuose sklaidosi geriau rašyt normaliai išmoktų, o tai tik pasitesinimai - tipo ne lietuvė ji ir t.t. Vaikui gėda bus, kad mama taip rašo.
Loreta86 parašė:
Gal jus negasdinusi visu mamu eikit i koki kita foruma arba visas blogas emocijas sau pasilaikykit.Pilnatis turbut artejanti veikia☺
Manes paklausė aš atsakiau ! nenormalios kokios blin...
Butterfly_ parašė:
kaip laukiu kai mano mazoji prades vaiksciot, ir mes tadas desim dziazo...
![]()
![]()
Nieko uzaugs ir lakstys ne nepajusi
Atrodo nesenai mano dukryte tik ka mazute ir tik ka gimus, o jau greitai 4 metukai
jaciutedovile60 parašė:
Nieko uzaugs ir lakstys ne nepajusiAtrodo nesenai mano dukryte tik ka mazute ir tik ka gimus, o jau greitai 4 metukai
![]()
tai jau jo,, greit laikas bega..
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
gal viskas bus gerai. Gimdai augant, gal dar pasislinks ir vaikutis. Būtinai eikit dar ir kitos nuomonės sužonoti. O dabar…