Dievas parašė:
Man tai butu gerai kad alga ateitu kazkaiplabiau rupi dabar man nusipirkt autokedute negu vaiko nesamones
![]()
Nieko nebedaug laukti liko
baigsis katino.dienos
Dievas parašė:
Man tai butu gerai kad alga ateitu kazkaiplabiau rupi dabar man nusipirkt autokedute negu vaiko nesamones
![]()
Nieko nebedaug laukti liko
baigsis katino.dienos
Dainiukštė parašė:
Nu prie ko čia dievobaimingos? Jau ir nusišnekėti pradėti![]()
Na kaip cia taip o kur toliarancija
kazkaip niekur ji neprilimpa
as jau save laikau labai tolerantiska bet kai tokias pamatai tainpamatai ir savo tolerancijos ribas
evagel parašė:
Atrodytu, kad visos cia esancios yra dievobaimingos moterys....
Prie ko cia dievobaimingos? Kiekviena kaip jus sakot turit savo nuomone ir morales ribas, o sokti su kiekvienu i lova, dalinti savo kuna i kaire ir i desne del pinigu tiktai yra amoralu. Nesupykit, bet matau turit sunu, o jai dabar gimtu dukra ir ji nueitu suaugusi tokiais suns keliais. Kas tada? Toleruosit?
Jai normalu kad zmogus taip uzdirba... bet jokie pinigai nepriverstu tiek zemintis ir parsidavinet visikiems neaiskiems tipams.. ir galiausiai joks normalus vyras nenores tokios savalkos. Sorry bet yra kitokiu budu kaip uzsidirbti ir notmaliai uzsidirbti nezeminant saves kaip moters ir nesigaudant visikiu neaiskiu lytiskai plintanciu ligu...
Butterfly_ parašė:
Nu ir kas ten per pilvas didumo pas tave buvo ?![]()
![]()
![]()
![]()
Katiara parašė:
misinuko duosi ir miegos![]()
Nu žinok jau tikrai "neskanu" tas tavo kabinėjimasis. Auklės, boulingas, mišiniai, nu rimtai, koks skirtumas, ar skauda tau nuo to?
-Grėtė- parašė:
Nu žinok jau tikrai "neskanu" tas tavo kabinėjimasis. Auklės, boulingas, mišiniai, nu rimtai, koks skirtumas, ar skauda tau nuo to?![]()
man tai neskauda, bet yra dalyku kuriuos akcentuoja daugelyje temu tai nori nenori kliuna
"neskanu" - nematyk...
Silkverpe parašė:
Ai neimkit i galva, mane ne syki jau cia gudrockos "siunte i BAK"![]()
Gal labai perpildytas skyrius buvo ir kokia nors "likusi" palata buvo tokia neisva…
nežinau ar kas nors čia bent gerai įsiskaitė į mano komentarus rašiau gi ne mano čia foto palata buvo nauja tik tip tom tokio dydžio ir sustatymo.. Ai aš matau čia kokio tipažo susirinkusios ... Tik savo gina jokios kitos nuomonės būt negali ir matai man taip nutikt negalėjo aš išsigalvojau...
Oj mamos mamos... Ko čia lenda į eterį, ką moka, ot žvaigždė. Jetus, tikrai, tyčiotis iš tokių, kaip Minedas, tikrai nesistebėkit, kai vaikai paskui taip elgsis
O dėl Šalčiūtės, tai pritariu "mažumai", sugebėkit jūs taip iš nieko užsidirbti, gyventi ir žvengti. Rašo, kai kurios, šokėja mat, o ką jūs pačios sugebat, mielosios?
Diskusijos, kai kurios, tai vaikų lygio
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai