Juditel3 parašė:
Man pries pat gimdyma tonus raso ir staiga nustoja girdetis viskas. Ta sesute prisoka kazkas negerai, tai migt migt pilva, vaiko nernet nepajutau nei as, kaip p…
nu geras maniske irgi dingau padaro.
Juditel3 parašė:
Man pries pat gimdyma tonus raso ir staiga nustoja girdetis viskas. Ta sesute prisoka kazkas negerai, tai migt migt pilva, vaiko nernet nepajutau nei as, kaip p…
nu geras maniske irgi dingau padaro.
NŽmona parašė:
Ka manot apie Salciute?![]()
Pratesiu tema, kuria nelabai iskelet
Apie salciute manau, kad saunuole mergina, sugebanti uzsidirbti pinigu, kuriai net nereikia pilnai nusirengt
Bet kas juokingiausia, kad dauguma mano, jog ji gyvenime tokia pat, kaip rodo TV
Cia kaip su jegelaviciute agne... visos tiki, kad ka ji skelbia FB yra tiesa
Hopee parašė:
o p**** su visais gražu? :-D Įdomi esat moteris.
Ps kaip nekenkia? 1) slepia mokescius 2) teršia moterų orumą3) vilioja svetimus vy…
Evagel turi tiesiog slyksciai materialini poziuri. Ir tas pats visais klausimai, giliai paskendus
lemuras parašė:
Pratesiu tema, kuria nelabai iskelet![]()
Apie salciute manau, kad saunuole mergina, sugebanti uzsidirbti pinigu, kuriai net…
As kaip neesu fb fane tai nezinau kas ka skelbia
Salciute pamaciau per suoli kai dalyvavo tai ten irgi jai sumoketa,kad vaidintu? Nei domejaus ja nei ka tik vakar svoguna gavo ir idomu pasidare
dayaNuray parašė:
Evagel turi tiesiog slyksciai materialini poziuri. Ir tas pats visais klausimai, giliai paskendus![]()
Prie ko cia materialus dalykai?
jaciutedovile60 parašė:
Ir po mirties ju niekas neivertins taip kaip Pikaso![]()
tai tegu nutapo kazka, gal ir ivertins
evagel parašė:
As Sulciutes is viso nelyginau su Saboniunebendravau as su Sulciute,kad nuomone galeciau apie ja sakyt. Apie Saboni parasiau,kad man si asmenybe yra pagarbos ve…
daug yra asmenybiu vertu pagarbos
Dievas parašė:
Mieloji kad as dievas tai nereiskia kad prijauciu religijai kokiai, isvis nepykit kas tikincios bet man briedu briedas... ;)
kam jai visata, uztenka boulingo is pramogu savaitgaliniu Palangoj
evagel parašė:
Bus matytibet nemanau,kad ir antras bus toks stebuklingas miegalius
![]()
misinuko duosi ir miegos
Nu ir priraset jus cia per nakti moterytes
evagel parašė:
Bus matytibet nemanau,kad ir antras bus toks stebuklingas miegalius
![]()
Na tikekis bet daznai zinok priesingybes buna vienas vaikas kitam
nors miego atzvilgiu pas mane abu pakankamai gerai miegojo nebuvo nei peledziukai nei vyturiukai
mano vaikinas dar ir dabar pabidoneja naktimis atsiherti karta du, bet cia smulkmena
.
Katiara parašė:
tai tegu nutapo kazka, gal ir ivertins![]()
Aha
mano gyvenime tik boulingas
a,tai vaiko miegas priklauso ar misinukas ar mp?
evagel parašė:
Ahamano gyvenime tik boulingas
![]()
na as galiu pasakyti viena mp maitinau kita misiniu tai skirtumo nelabai pajutau
evagel parašė:
Ahamano gyvenime tik boulingas
![]()
Cia MP mamyciu ispustas reikalas ... Valge MP su miegu nedraugavo, Db valgo PM ir nedraugauja
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai