Hopee parašė:
Nu šiaip tai nėra padoru, pagal seniai nysistovėjusias normas. Bet... visais laikais šavalkų buvo :-D
Jus man parodykit moteru,kurios iki vestuviu neturejo sekso su savo vyru. Kiek ju bus?
Hopee parašė:
Nu šiaip tai nėra padoru, pagal seniai nysistovėjusias normas. Bet... visais laikais šavalkų buvo :-D
Jus man parodykit moteru,kurios iki vestuviu neturejo sekso su savo vyru. Kiek ju bus?
Sonata1127 parašė:
Nepykit uz keiksmazodi, bet man ta Salciute tokia maza, nususus kurvyte...ale bando vaidint padoria, bet fb apart isriestos sikynes arba anciuko lupu nelabai ka pam…
Tai demesio trukumas tai bet kokiais budas bando gauti
nesubrendus dar vaikelis...nors buna ir tokiu kurios niekad nesubresta ir laksto kai pist kales negavusios po svieta
Sonata1127 parašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
turbut apie medi sneket man niekada nenusibos
O man tos mergaitės gaila. Augo viena, nelabai kas patarė ir tinkama linkme nukreipė, kabinosi nagais ir dantimis taip, kaip jai atrodė tinkama. Ir vistiek šaunuolė. Bjauru taip tyčiotis, juolab kai pačių vaikai neužaugę dar, kažkaip per drąsu...
Gal ir ne itin protinga, bet užsidirba ir puikiai gyvena, rodos nei vienos neapvogė ir ne skoloj? O ir įdomi labai, nes tiek daug apie ją žinote
jos gyvenimas, jos klaidos, spės suaugti.
Dievas parašė:
turbut apie medi sneket man niekada nenusibos
![]()
![]()
Kad ta tai visur bando issikirti su savo nuomone, kad tik kitaip nei visi.. Matyt Salciutei prijaucianti
jaciutedovile60 parašė:
Kad ta tai visur bando issikirti su savo nuomone, kad tik kitaip nei visi.. Matyt Salciutei prijaucianti![]()
![]()
bet blyn jau manes nebeteiskit del to medzio cia yra PIPIEC!
evagel parašė:
eik geriau su reklama padirbt![]()
ir pasiulimai irgi tavo Pušiški
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai