evagel parašė:
Tai, bet kavinese irgi ten kazka...![]()
Kur gera kavine tikrai maista gamina is svieziu produktu. Nekalbu apie paprastus kabakus. Mes su seima valgom tik namie
evagel parašė:
Tai, bet kavinese irgi ten kazka...![]()
Kur gera kavine tikrai maista gamina is svieziu produktu. Nekalbu apie paprastus kabakus. Mes su seima valgom tik namie
NŽmona parašė:
Na, geru kaviniu irgi nera labai jau daug
Bet koks skirtumas
Kiekvienas renkames kas kam patinka
evagel parašė:
Na, geru kaviniu irgi nera labai jau daugBet koks skirtumas
Kiekvienas renkames kas kam patinka
![]()
Ar buvot kada kavines virtuvej?speju ne. As mokiaus aptarnavimo srityje ir tekdavo lankytis kavinese ir stebet kai gamina ir paciai gamint nieko blogo nepamaciau. Kavinese kaip tik stengiasi patiekt kuo sviezesni maista,nes jiems svarbus klientas.
NŽmona parašė:
Ar buvot kada kavines virtuvej?speju ne. As mokiaus aptarnavimo srityje ir tekdavo lankytis kavinese ir stebet kai gamina ir paciai gamint nieko blogo nepamaciau. K…
Buvau kavines virtuvej
Bet esme, tai reikia ziuret ne kokia kavines virtuve, o kokius produktus uzsakineja is tiekeju ;)
NŽmona parašė:
Ar buvot kada kavines virtuvej?speju ne. As mokiaus aptarnavimo srityje ir tekdavo lankytis kavinese ir stebet kai gamina ir paciai gamint nieko blogo nepamaciau. K…
Galiu paantrinti, kai mokiausi tekdavo ir praktika atlikineti. TAi ir paciai tekdavo gamint ir ziuret kaip gamina ko nemoki tai bent jau kiek teko matyti gaminama svieziai.
evagel parašė:
Buvau kavines virtuvejBet esme, tai reikia ziuret ne kokia kavines virtuve, o kokius produktus uzsakineja is tiekeju ;)
Tikrai ne. Pagrinde visu kaviniu tiekejai tie patys, kadangi stipri konkurencija tai tie kurie turi nekokybiska produkta jau isleke is rinkos. Tai kad liko branduolis. O virtuves darbuotojai oi kaip gali pagaminti.... ir dar ka is tu produktu padaro.... patikekyt kartais valgot skaniai ir nezinot ka tiksliai!
evagel parašė:
Buvau kavines virtuvejBet esme, tai reikia ziuret ne kokia kavines virtuve, o kokius produktus uzsakineja is tiekeju ;)
Nu as kiek maciau tai prekes darzoves visa mesa budavo kas antra diena vezama sviezia...Ten kur kavisnes auksto lygio ne kabakai jie investuoja ir i kokybiska subprodukta, nes jiems yra svarbus klientai, nes be klientu negaus pinigeliu ir imonei nuostolis, o jeei viskas i minusa tik tai ir bankrotas garantuotas...
ksiusa parašė:
Tikrai ne. Pagrinde visu kaviniu tiekejai tie patys, kadangi stipri konkurencija tai tie kurie turi nekokybiska produkta jau isleke is rinkos. Tai kad liko branduol…
Pacios kavines renkasi tiekejus
Ir dauguma renkasi tuos tekejus, kurie tiekia pigiau
Pvz: kam pirkt sviezia krutinele, jei galima pirkt atvesinta ar saldyta
Ir tokiu variantu n+1
Picerijos perka indigrientus picoms tuos, kuriu galiojimas lieka max savaite laiko, nes zymiai mazesne kaina
Esu dirbusi su kavinem ir tikrai galiu teigti ka jos uzsisakineja
kabinetuke parašė:
Deda kazkokios rūgšties kad ilgiau nekeistų spalvost, o kaip jau pradeda kisti. Tai gamina visokius kotletus.
o juokingiausia kad kai eina i pabaiga farsas padaro ji su prieskoniais, nu sakes, tai ir durniui aisku, kodel ten tu prieskoniu primove,,, nes seip niekada nebuna farso su prieskoniais, o vat sast i pora savaiciu karta pasitaiko...
kabinetuke parašė:
Sykį ūkininkė tokia kyšiuko atnešė vištos naminės, tai ji tokia geltonos spalvos, tai aš net nesupratau kas ten per paukštis, parduotuvėje pamėlusi tiktai parsid…
kalio permenganate mirkyta
Paciai teko per vasaros atostogas dirbti pardej, tai oj, mokino mane kaip vistiena permenganate mirkyt, kad graziau atrodytu, desras su aliejum tepti kad blizgetu, kai farsas i pabaiga- padarai pikantiska su prieskoniais,, nu zdz pasibaisejau.. visai kitaip pradejau i maista ziureti ir ji rinktis, nes zinau ko galima tiketis..
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai