Dievas parašė:
siaubas.
Deda kazkokios rūgšties kad ilgiau nekeistų spalvost, o kaip jau pradeda kisti. Tai gamina visokius kotletus.
Dievas parašė:
siaubas.
Deda kazkokios rūgšties kad ilgiau nekeistų spalvost, o kaip jau pradeda kisti. Tai gamina visokius kotletus.
kabinetuke parašė:
Mes vokietijoi kai gyvenam tai mesa sufasuota Tokia kaip farsas Jinai parsinesi namo stovi max grazi dvi dienas ir tai jai pasiseka labai 3 dien jau keicia spalva.... Jaigu atidarai.
Sveriamos neperkam... Nes va butent nusiperki ir po to parsinesi matai kad jai jau senokai amen.... Farsas negali stovet ilgai.
Pas mus mesinese ja mala prie akiu.
Tai matai kad grazia mesa su sviezumo (sviezia smirda gerai) kvapu sumala....
Gerai paaugt kuri laika kaime kad zinot kaip kiaules, vistos ir t.t... Sviezia mesa atrodo....
Bet gal dar kokiu apgauliu sumasto tai nezinia....
O tie kotletai visada man blogai atrodo. Fuj.
Zuvis jai nesviezia akys blogai atrodo. Geros sviezios zuvies akys i akis panasios.
Vista parausta sublogus.
Bet tie sveriami kur moteros dirba tai baisu yra. Misraines galioja 1 diena o Stovi jos ilgai ten.... Niekad neperkam Fuj.
Dievas parašė:
Mes vokietijoi kai gyvenam tai mesa sufasuota Tokia kaip farsas Jinai parsinesi namo stovi max grazi dvi dienas ir tai jai pasiseka labai 3 dien jau keicia spalva..…
Aš ir jau neperku mėsos, mes kiaulę papjautą prie akių iš ukininko pirkom, nes man baisu kaip apgaudinėja žmones, ir dėl vaikų baisu kad valgo brudą.
kabinetuke parašė:
Aš ir jau neperku mėsos, mes kiaulę papjautą prie akių iš ukininko pirkom, nes man baisu kaip apgaudinėja žmones, ir dėl vaikų baisu kad valgo brudą.
Tikrai....
Matai prisperka prisiperka o saugot nemoka nes gi urmu pigiau o kai poreikio ner... Tai nuodija kitokiu budu zmones.... Fu blyn ir pagalvot !
kabinetuke parašė:
Sykį ūkininkė tokia kyšiuko atnešė vištos naminės, tai ji tokia geltonos spalvos, tai aš net nesupratau kas ten per paukštis, parduotuvėje pamėlusi tiktai parsid…
Joo vista pjauta katik gelsvos spalvos.... Na skura tokia, o mesyte sviesi.
Dievas parašė:
Tikrai....
Matai prisperka prisiperka o saugot nemoka nes gi urmu pigiau o kai poreikio ner..…
O aš miestietė matai neatskyriau, vat ką reiskia kai brudą tik naudoji tai neskiri kur natūralu, pripranti prie š.. Ir galvoji kad normalu.
kabinetuke parašė:
O aš miestietė matai neatskyriau, vat ką reiskia kai brudą tik naudoji tai neskiri kur natūralu, pripranti prie š.. Ir galvoji kad normalu.
Na ir kiaulis naminis kitaip atrodo
spalva parduotuvei pagerinta....
evagel parašė:
O kas blogai jei is maximos nusiperka ar lipdukais apklijuoja?![]()
Blogai ,,tik" tuo, kad jaunoji karta pamirš tradicijas ! Nemokės dažyti , jau db yra nemokančių
Rafinuota_bohema parašė:
Blogai ,,tik" tuo, kad jaunoji karta pamirš tradicijas ! Nemokės dažyti , jau db yra nemokančių
as tai pvz jauna karta moku dazyt, bet mes nesvenciam velyku
puse kiausinio pas mama farsiruoto suvalgiau vsio
visos velykos....
Rafinuota_bohema parašė:
Tai,kad daug zmoniu nemoka dazyt tu kiausiniu
bet vis tiek visi svencia
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai