minija parašė:
Ačiū, Wampyriuk... Bet baik Tu. Klimaksas... Nu ne, nereikia taip.
nu jo klimaksines vaikus gimdancios
minija parašė:
Ačiū, Wampyriuk... Bet baik Tu. Klimaksas... Nu ne, nereikia taip.
nu jo klimaksines vaikus gimdancios
minija parašė:
Žinok, Lt nieks nedelsia. O va UK, kaip matom, neskuba. Jau viską Kasharui susakiau, ką bežinojau. Ir ne tik aš. Ir Gaida, ir Kvietkelis...
tikrai pagarba panoms
Kasharas parašė:
tikrai pagarba panoms![]()
Jūs tik sveikit.
minija parašė:
Jūs tik sveikit.![]()
![]()
aciukas
wampyre parašė:
tai kad jus ne viena karta jau issireiskete taip. kad pirmagimiu mamos visvien visada liks durnesnes uz jus. tebunie, galvokite jus kaip norite. negalite pakesti, kad kazkas moka pastoveti uz savo nuomone. tik vis bandot irodyti, kad nieks cia nieko neismano, gydytojai ir tie beveik neiko neismano. jums ka pasakai jus viska savaip isverciate, taip kaip patogu jums. kaip 3 vaikus uzauginusiai mamai palinkeciau tureti daugiau mandagumo. nes as asmeniskai nei vienos kvaila, durna nepavadinau. isikandote zodi knyga ir karksite: knyga perskaite, isivaizduoja, kad vaikus augint moka. jus nesupraskite visko pazodziui. nieks niekur nerase, kad vaikas auginams pagal knyga. ir kodel jus cia tokios vyresnes mamos tokios pagiezingos, ironiskos, vis reikia ikast kazkamcia galvojate kazkaip izeisit ar kaip?
gal sakau klimaksas arteja ar ka? na zodziu diskutuokite ir toliau sau i sveikata. apkalbekit uz akiu, labai gerai ta sugebate. cia tik viena minija dar pasizymi kulturingumu ir sveiku protu. o kitos patylesiu geriau. gero vakaro
![]()
na , mergyt , tikrai nevadinau taves durna ar kokia kvaila ir dun dun , cia tu taip sureguoji ir puoli teisintis , kai nebeturi ka atrasyti. niekada nesakem , kad mamytes auginancios viena vaikuti yra kvailos ar kazkokios kitokios , dar karta kartoju , kad mama kuri augina daugiau vaiku turi daugiau ir patirties , nu kiek galima tau kartoti , tu pati istrauki , kazkoki sakini is teksto ir supranti , taip kaip tau patogu , uz tai ir sakau , kad cia tavo pasirinkimas , nes mes jusu , kavailom nelaikom ,tu pati pastoviai irodineji , kad mes taip vadinam , bet tai netiesa , zemini kitas , tame tarpe dabar ir mane , nes nebeturi ka pasakyti .
dabar del Minijos , kad ir klimaksine , esu , bet dar gerai atsimenu , kaip sitoj pacioj temoj, Minija buvai isvadinus ir panasiai kaip mane , kad ji izeidineja visas iseiles , kurios nepritaria jos nuomonei
isvis paskaityk savo zinutes mergyt , neturi tupastovios nuomones , pradedi apie viena baigi apie kita, tu priestarauji net pati sau , tai kokia dar gali buti nuomone ir pastovejimas uz save , net ir uz save pastoveti nemoki kitu neizeidusi . o jei trupuciuka ka griesciau parasau iskarto sakai , kad tave uzsipuole ir izeide. tu kiekvienoj zinutej vi kazka kaltini , jei ne MUS PENCININKES , tai mamas auginancias vaikus kitaip nei tu . tu mane mokini mandagumo paskaityk si komentara , kiek parasei izeidzianciu zodziu
beje jaunyste neamzina , i klimaksiniu sarasa tuoj istosi ir tu mazuliuk
gaida parašė:
na , mergyt , tikrai nevadinau taves durna ar kokia kvaila ir dun dun , cia tu taip sureguoji ir puoli teisintis , kai nebeturi ka atrasyti. niekada nesakem , kad mamytes auginancios viena vaikuti yra kvailos ar kazkokios kitokios , dar karta kartoju , kad mama kuri augina daugiau vaiku turi daugiau ir patirties , nu kiek galima tau kartoti , tu pati istrauki , kazkoki sakini is teksto ir supranti , taip kaip tau patogu , uz tai ir sakau , kad cia tavo pasirinkimas , nes mes jusu , kavailom nelaikom ,tu pati pastoviai irodineji , kad mes taip vadinam , bet tai netiesa , zemini kitas , tame tarpe dabar ir mane , nes nebeturi ka pasakyti .
dabar del Minijos , kad ir klimaksine , esu , bet dar gerai atsimenu , kaip sitoj pacioj temoj, Minija buvai isvadinus ir panasiai kaip mane , kad ji izeidineja visas iseiles , kurios nepritaria jos nuomonei![]()
isvis paskaityk savo zinutes mergyt , neturi tupastovios nuomones , pradedi apie viena baigi apie kita, tu priestarauji net pati sau , tai kokia dar gali buti nuomone ir pastovejimas uz save , net ir uz save pastoveti nemoki kitu neizeidusi . o jei trupuciuka ka griesciau parasau iskarto sakai , kad tave uzsipuole ir izeide. tu kiekvienoj zinutej vi kazka kaltini , jei ne MUS PENCININKES , tai mamas auginancias vaikus kitaip nei tu . tu mane mokini mandagumo paskaityk si komentara , kiek parasei izeidzianciu zodziu![]()
beje jaunyste neamzina , i klimaksiniu sarasa tuoj istosi ir tu mazuliuk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oi iki klimaksiuko toli garzu man dar. o kada, ka ir kaip snekejau su minija labai gerai zinau ir pati. as gi sakiau, kad viska isverti kaip tau patogiau. superinis talentas
Renka33 parašė:
Jo jo po mano vieno pastebejimo ne i jos darza, buvau jos isvadinta susireiksminusia. Stebiu siandien kas cia vyksta, bet kuo toliau i miska tuo daugiau grybu ... O kad panelyte megsta izeidineti, tai - faktas.
O kas liecia patirties, tai ji tik su amziumi ir ateina![]()
tai gi sakau , pati musa pati rekia
wampyre parašė:
oi iki klimaksiuko toli garzu man dar. o kada, ka ir kaip snekejau su minija labai gerai zinau ir pati. as gi sakiau, kad viska isverti kaip tau patogiau. superinis talentas
![]()
taip iseina ismokau is taves, as talentinga mokine.
tik nezinau , ka cia as isverciau , nes atsakiau tik i tavo komentara.
del klimaksiuko , gal dar ir toli , bet tikrai ateis , niekur nedingsi ir nepasislepsi
11 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
Džiaugiuosi ir liūdžiu kartu, labai suprantu visas emocija…