brigeliukas parašė:
o tai zmones nebando prie tobulybiu pritaptot velniava, bus mociute mane apgavusi
![]()
![]()
![]()
![]()
melage ta tavo močiute ot melage:DDDD tokiu tobulybiu kaip autore žinok laikui begant pažinsi daugiau
brigeliukas parašė:
o tai zmones nebando prie tobulybiu pritaptot velniava, bus mociute mane apgavusi
![]()
![]()
![]()
![]()
melage ta tavo močiute ot melage:DDDD tokiu tobulybiu kaip autore žinok laikui begant pažinsi daugiau
Janke parašė:
Gali kiek uztrukti Issilavinusi vyra rast![]()
![]()
![]()
Net turėdama išsilavinusį vyrą dabar negimdyčiau. Kam man vaikas tokioj jaunystėj?
Violetta1 parašė:
Net turėdama išsilavinusį vyrą dabar negimdyčiau. Kam man vaikas tokioj jaunystėj?
Pratesimui gimines
azerbaidzianska parašė:
melage ta tavo močiute ot melage:DDDD tokiu tobulybiu kaip autore žinok laikui begant pažinsi daugiau![]()
eisiu pas mociute, supykau dabar, reiks paklaust uz ka mane sitaip apgavo
Violetta1 parašė:
Na, mano vaikinas iš geros, padorios šeimos ir negeriantis. Net degtinės kvapo pakęst negali. Pažiūriu į savąjį ir galvoju-kodėl draugė panašaus negalėjo susirasti.
nes ji ne tokia tobula
jei drauge toki turetu, tai ka tu beturetum
degtines tai negali, o kazi kaip su naminuke
brigeliukas parašė:
eisiu pas mociute, supykau dabar, reiks paklaust uz ka mane sitaip apgavo![]()
![]()
manau mes senai jaunos nesupratingos
gi ka dar klausom močiučiu ,proseneliu...niekam tike visiškai
irmukas92 parašė:
o dieve, kai as pastojau man buvo 18, o mano vaiko tevui 17, tai mes jau jauni ir durni? ir dar plius negrazus? rimtai gal gali atsakyt i mano klasima, kiek tau metu? tu kartais taip pasakysi kad nusauk briedi... net mano 15 metu sesuo masto protingiai![]()
ka tu supranti :DDDDD mano sesuo ir kaip tu pastojo ir pasigimde jau 19m. turejo 2vaikus:)ir visiskai normalu....
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai