69katyte parašė:
geras nesinoretu asaru niu antradieni eisim vel tikiuos patiks o jau neret vonelej ?
ahaa,jau antra karta,panardino viena karta
bet nieko normaliai reagavo,akis tik issprogdino kai isnere
juokingai taip
69katyte parašė:
geras nesinoretu asaru niu antradieni eisim vel tikiuos patiks o jau neret vonelej ?
ahaa,jau antra karta,panardino viena karta
bet nieko normaliai reagavo,akis tik issprogdino kai isnere
juokingai taip
viliux parašė:
Sveikos mamos,norejau paklaust,del darzeliu,as esu is rajono ir registruoti ten,bet gyvenam klp.nuomojames,noriu vaika vest i darzeli cia,ar galiu deklaruotis su va…
Vienu metu galima turėti tik vieną registruotą gyvenamąją vietą. Išsiregistruojat ar išregistruoja iš vienos ir priregistruoja prie kitos. Galit registruotis tokiu atveju prie savivaldybės, be konkretaus adreso. Aš pati tokia gyventoja.
...Orchidėja... parašė:
Sveikutes.Gal galit rekomenduot vaiku kokia nors patikima kirpeja-kirpykla? (isskyrus "Pupa").
![]()
na dar su vaikuciais uzsiema autobusu stoty kur kelios parduotuves yra, tai ten arciau iki parduotuves yra kirpykla,turi jie ta masina ir televizorius per kuri masa ir lokys rodo
mes ten lankomes patinka vaikui
Ilonita parašė:
na dar su vaikuciais uzsiema autobusu stoty kur kelios parduotuves yra, tai ten arciau iki parduotuves yra kirpykla,turi jie ta masina ir televizorius per kuri masa…
Gal kartais zinote kaip vadinasi ar kontaktus turite?
...Orchidėja... parašė:
Sveikutes.Gal galit rekomenduot vaiku kokia nors patikima kirpeja-kirpykla? (isskyrus "Pupa").
![]()
kodel išskyrus pupa?
kas ten ne taip? as planuoju mazyle vesti kirptis(nors tu kasu dar nelabai turime)
ir galvojau apie pupa.
_monika_ parašė:
kodel išskyrus pupa?
kas ten ne taip? as planuoju mazyle vesti kirptis(nors tu kasu dar nelabai turime)…
Nieko kazko labai blogo pasakyt negaliu, tiesiog nepatiko. Kirpeja su vaikuciu visiskai nebendrauja, jei verkia, nulis emociju, nulis veiksmu (ta prasme kad nustot kirpt, pakalbint ir pan). Nukirpta taip pat nelygiai buvo. Kai turiu su kuo palygint, tai nelabai dabar ji man. Progai pasitaikius kirpdavome kitame mieste, bet norisi atrasti gera kirpeja ir Klaipedoje.
Laukem gal 15 ar 20min, kol ji is kazkur grizo, nei atsiprasau, nei ka,o ejom tada su 8men mazyliu. Pabandykit, gal jum patiks.
Adagio parašė:
Sveikos, būsimos ir esamos mamytėsPrieš kelias dienas sužinojau, kad laukiuosi ir noriu paprašyti pasidalinti jūsų savo patirtimi
kada jau galima registruoti…
Labuka
as siulyciau eiti kai nestumas bus didesnis nes tada ir sirdeles plakimas girdis matos jau mazylis labiau ir taip toliau. As ejau privaciai pas Neverauskiene
medikanoj. Tai labai dziaugiaus savo pasirinkimu. Puikiai priziurejo nestuma antra karta tikrai pas ja eiciau
Beto
as Kristina ir mano Robertukui 2men esam is centro. Tiek akropolis, tiek senamiestis man lengvai pasiekiamas yra.
As is tokiu mamu kurioms nebaisu blogas oras:). Nei vejas,nei lietus, nei puga manes nesustabdys:). Tad noreciau kompanijos susirast vezimukus pastumdyt.
Mano vyras tolimuju reisu vairuotojas tai as einu is proto kai nera ka veikti namie. Jau dabar kazkokia psichoze veikia. Net viena einu per lietu i akropoli. Bet ieskau draugijos kartu prasiblaskyt
arbatos ar kavos atsigert
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
Tą ju…